Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

ASUS ZenBook15 UX533FD


Recommended Posts

Dezlantuiti-va viziunea creativa
Cel mai mic laptop de 15 inchi din lume
 
 
 
Creativitate. Stil. Inovatie. Acestea sunt calitatile definitorii ale elegantului nou model ZenBook 15. Absolut toate componentele acestei capodopere ultra-portabile — este cel mai mic laptop de 15 inchi din lume* — au fost proiectate pentru a va oferi libertatea de a va descoperi propria putere creativa, inclusiv impresionantul sau ecran cu margini ultra-subtiri NanoEdge. Veti aprecia cu siguranta nu doar extraordinara putere a acestuia, ci si atentia speciala acordata detaliilor constructive - cum ar fi balamaua exclusiva ErgoLift si tastatura numerica — dar si frumusetea nemuritoare a designului, cu finisajele sale senzationale Albastru Regal (Royal Blue) sau Argintiu Inghetat (Icicle Silver), puse si mai mult in evidenta de noile accente Auriu Roze (Rose Gold). ZenBook 15 va asteapta: sunteti gata sa va dezlantuiti puterea creativa?
 
 
 
 
Design
Cel mai compact design pentru laptopuri
ZenBook 15 anunta o noua era a designului sistemelor ultraportabil, fiind echipat cu o carcasa ultra-compacta si ultra-subtire. Echipat cu un ecran cu patru laturi ultra-subtiri de tip NanoEdge, Zenbook 15 este de asemenea si unul dintre cele mai mici si usoare laptopuri de 15 inchi din lume, cu 12% mai mic decat generatia anterioara ZenBook 15 (UX530).
17.9mm
subtire
 
1.59kg
usor2
Dimensiunisimilare unui laptop de 14
carcasa compacta
12%
mai mic
12%mai mic      
 
       
  ZenBook 15 Model 2018 (UX533)354 x 220 x 17.9mm
 
  ZenBook 15 Model 2017 (UX530)360 x 246 x 16.9mm
Ecran NanoEdge
Frumusete netarmurita
Proiectat pentru a va oferi cea mai extinsa suprafata a ecranului intr-un spatiu fizic cat mai restrans, noul design cu patru margini ultra-subtiri al ecranului NanoEdge implementat modelului ZenBook 15 este de-a dreptul spectaculos: acesta face imaginile mult mai imersive, cu mai putine elemente care sa va distraga atentia. Marginile ultra-subtiri1 au o grosime de doar 3mm pe partile laterale, 4.5mm in partea de jos si doar 6.4mm in partea de sus pentru a permite instalarea camerei. Efectul este cu adevarat extraordinar — ca o adevarata piscina a infinitului pentru ochii vostrii! In plus, datorita acestui afisaj ultra-compact, ZenBook 15 este unul dintre cele mai mici laptop-uri de 15 inchi de pe piata — mai mic decat majoritatea laptopurilor cu diagonala de 14 inchi.
 
15.6
Ecran FHD
 
Pana la
92%
raport ecran-carcasa
 
 
3mm
margini ultra-subtiri1
 
 
Fara margini
design NanoEdge cu patru laturi
92 %
 
6.4 mm
3 mm
4.5 mm
Afisaj
Imagini spectaculoase
Creativitatea voastra necesita un afisaj pe masura pentru a se putea dezlantui pe deplin, si, din acest motiv, ZenBook 15 a fost echipat cu un afisaj de inalta rezolutie, cu un nivel foarte bun al detaliilor ce optimizeaza calitatea imaginilor, oferind unghiuri largi de vizualizare si culori puternice si precise. De asemenea, acesta dispune de o serie de tehnologii ASUS exclusive — inclusiv ASUS Splendid si ASUS Tru2Life Video — ce optimizeaza parametrii de afisare pentru a asigura un nivel foarte bun de confort al ochilor si de performanta a afisarii culorilor, indiferent de continut.
Aflati mai multe despre ASUS Splendid
3840X2160
Ecran 4K UHD
 
100%
acoperire sRGB
 
178°
unghiuri largi de vizualizare
 
Balamaua ErgoLift
Proiectat pentru confortul vostru
Confortul vostru este una din prioritatile principale in cazul oricarui model ZenBook. ZenBook 15 duce mai departe acest concept cu ajutorul balamalei sale exclusive ErgoLift, o minune a ingineriei proiectata sa incline in mod automat tastatura pentru a oferi cea mai confortabila experienta de tastare. Dar asta nu e tot: unghiul de inclinare atent calculat imbunatateste de asemenea racirea si performantele audio.
 
Pozitie de tastare
imbunatatita
 
 
Sistem de racire
optimizat
 
 
Performante audio
imbunatatite
 
 
 
141°
 
 
Aflati mai multe
CULORI
Eleganta extraordinara
Niciunul dintre elementele traditionale ale stilului ZenBook nu s-a pierdut: capacul este ornat cu un finisaj metalic de inspiratie Zen, iar utilizatorii pot alege intre prestigioasa schema de culori Albastru Regal (Royal Blue) sau sofisticata versiune Argintiu Inghetat (Icicle Silver), ambele puse si mai mult in evidenta de catre finisajul contrastant Auriu Roze de deasupra tastaturii ce confera o nota de lux suplimentara. Eleganta schema de culori Albastru Regal (Royal Blue) este inspirata de frumusetea extraordinara a rasaritului auriu deasupra oceanului albastru. Sofisticata versiune Auriu Inghetat (Icicle Silver) reflecta contrastul superb intre nuantele aurii native si argintiul selenar, o combinatie armonioasa celebrata in aceasta schema de culori clasica.
     
 
 
 
Performanta
Performante fara limite
Proiectat pentru a va ajuta sa va exprimati mai bine creativitatea, ZenBook 15 nu face compromisuri din punct de vedere al performantelor, in ciuda dimensiunilor sale. A fost special construit pentru a va oferi intreaga putere de care aveti nevoie pentru utilizare portabila fara efort. Echipat cu cele mai recente procesoare Intel® Core™, solutie grafica dedicata puternica NVIDIA® si dotat cu componente de inalta calitate si performanta, ZenBook 15 nu va va lasa niciodata sa asteptati. Indiferent ca prelucrati date, creati documente complexe, retusati fotografii, editati clipuri video 4K sau va relaxati cu un joc, ZenBook 15 va permite sa faceti mai multe — mai repede.
Windows 10 Pro
Pana la
Corei7
CPU Intel Gen.8
 
Pana la
4.6GHz
Turbo Boost
 
Pana la
2.4X
mai rapid decat CPU Gen.7
Pana la
GTX1050Max-Q
GPU NVIDIA®
 
Pana la
16GB
memorie
Pana la
1TB
solutie de stocare SSD PCIe®
 
   
Aflati mai multe
Ubicuu
Mobilitate fara limite
Profesionistii aflati mereu in calatorie trebuie sa ramana permanent conectati — la cele mai ridicate viteze disponibile. ZenBook 15 este echipat cu o interfata Wi-Fi de clasa Gigabit si tehnologie ASUS Wi-Fi Master, astfel incat va puteti bucura de viteze de descarcare ultra-rapide si streaming cursiv cu o raza extinsa si conexiuni la retea mai stabile ca niciodata. In plus, cea mai recenta tehnologie Bluetooth® 5.0 va ofera toate beneficiile celor mai noi periferice si accessorii cu consum redus de energie.
conexiune Wi-Fi de clasa Gigabit
Pana la
1734Mbps
viteze de transfer Wi-Fi3
 
Pana la
12X
mai rapida decat 802.11n3
2x2
conexiune Wi-Fi dual-stream, dual-band
 
5.0
versiune Bluetooth®
 
Aflati mai multe
Baterie
Autonomie extinsa, potrivita stilului vostru de viata activ
ZenBook 15 utilizeaza o baterie de capacitate ridicata ce nu va va dezamagi, indiferent cat de lunga si de dificila este ziua voastra de lucru. Calatoriile lungi sau intalnirile pe durata intregii zile nu reprezinta o problema pentru ZenBook 15, chiar si atunci cand prizele de alimentare nu se afla la indemana!
 
73Wh
Baterie Li-polimer
 
Pana la
17ore
autonomie baterie5
 
Tastatura si Touchpad
Productivitate fara compromisuri
Pentru productivitate portabila foarte accesibila, ZenBook 14 a fost echipat cu o tastatura iluminata de dimensiuni complete, ce ofera o experienta de tastare superba. Este o adevarata capodopera a ergonomiei, beneficiind de o cursa perfecta a tastelor. In mod evident, balamaua ErgoLift asigura faptul ca este intotdeauna inclinata la unghiul perfect pentru un nivel ridicat de confort. Si in ciuda dimensiunilor compacte, ZenBook 15 este echipat cu o tastatura numerica standard de dimensiuni complete pentru introducerea rapida a datelor.
Tastatura Numerica
introducerea rapida a datelor
 
1.4mm
cursa taste
 
 
tastatura iluminata
 
Aflati mai multe
Cea mai buna experienta de utilizare Windows
Laptopul care va recunoaste!
ZenBook 15 si Windows 10 va ajuta sa va controlati de deplin laptopul — fara nici macar a apasa vreun buton. Componentele hardware biometrice avansate functioneaza perfect impreuna cu Windows Hello si Cortana, astfel incat va puteti reporni laptopul si va puteti autentifica utilizandu-va doar fata, si transmite comenzi catre ZenBook 15 utilizand doar propria voce. Odata ce ati experimentat usurinta utilizarii sistemului fara a apasa macar vreun buton, va veti intreba cum v-ati descurcat vreodata inainte!
 
Aflati mai multe
Amazon Alexa
Folositi-va vocea pentru a va controla intreaga zi
Alexa6 este un serviciu de voce cu suport cloud ca va ajuta sa va indepliniti sarcinile de lucru, sa accesati elementele de divertisment favorite, informatii generale si multe altele. Utilizarea Alexa este foarte usoara, nu trebuie decat sa puneti o intrebare. Rugati-o sa redea muzica, sa citeasca stirile, sa va controleze casa inteligenta, sa va spuna o gluma si multe altele — Alexa va raspunde instantaneu.
Aflati mai multe despre Amazon Alexa
 
 
       
Conectivitate
Toate optiunile de care aveti nevoie
Atunci cand nu va aflati la birou, este vital sa puteti conecta toate dispozitivele de care aveti nevoie. ZenBook 15 este echipat cu revolutionara interfata USB-C™ pentru versatilitate superioara la conectarea dispozitivelor compatibile, si viteze de transfer de date ultra-rapide, USB 3.1 Gen 2. De asemenea, acesta mai include interfete USB 3.1 Tip-A (pana la 5Gbps sau 10Gbps), un port HDMI si un cititor de card-uri SD, astfel incat va va fi usor sa conectati toate perifericele voastre actuale si viitoare.
Cititor de card-uri
SD
USB-C™ 3.1 
Gen 2
USB 3.1 
Tip-A
HDMI
Alimentare
USB 3.1 Tip-A
Conector audio
Sunet
Sunet Harman Kardon imersiv
Pentru a crea urmatoarea generatie a tehnologiei sonore ASUS SonicMaster, echipa ASUS Golden Ear a conlucrat cu specialistii in sisteme dedicate audiofililor de la Harman Kardon. Rezultatele sunt extraordinare. O combinatie perfecta de componente hardware de calitate superioara — inclusiv tehnologie de amplificare inteligenta ce ofera un sunet mai puternic fara distorsiuni — si software inteligent proiectat ce asigura faptul ca ZenBook 15 va ofera cea mai performanta experienta audio.
Aflati mai multe despre ASUS SonicMaster
 
certificat
 
Calitate
Ultra-rezistent: durabilitate la standarde militare
ZenBook 15 respecta standardele militare foarte exigente MIL-STD 810G in ceea ce priveste fiabilitatea si durabilitatea, fiind supus unui regim de testare deosebit de exigent ce include teste extinse de functionare in conditii de mediu ostile, cum ar fi la valori extreme de altitudine, temperatura si umiditate. De asemenea, a trecut cu succes testele interne de calitate concepute pentru laptopurile ASUS, ce depasesc cu mult standardele din industrie.
Aflati mai multe despre Testele de Calitate ale Laptopurilor ASUS
 
teste de rezistenta la cadere
 
 
teste de rezistenta la vibratii
 
 
teste de rezistenta la altitudine
 
 
teste de rezistenta la
temperaturi ridicate
 
 
teste de rezistenta la
temperaturi scazute
 
 
Faceti cunostinta cu intreaga familie!
ZenBook 15 face parte dintr-o noua si foarte creativa familie de laptopuri, ce include numeroase modele pentru a raspunde tuturor nevoilor voastre. Pasionatii de calatorii vor aprecia modelul ultra-usor ZenBook 13, iar pentru cei ce doresc un ecran de dimensiuni mai mari intr-o carcasa compacta, puternicul ZenBook 15 este solutia ideala. Alegeti-va acum partenerul creativ ideal!
13 inchi 14 inchi 
15 inchi
  • Incepand cu 17 August, 2018, afirmatia bazandu-se pe un studiu de piata intern ASUS comparand dimensiunile modelelor ZenBook 13/14/15 cu alte produse rivale din aceiasi clasa (laptopuri cu ecran de 13.3 inchi, 14 inchi si 15.6 inchi) produse de companii precum Acer, Apple, HP, Huawei, Lenovo, Microsoft si Samsung.
  • Latimea marginii laterale mentionate este valoarea distantei dintre marginea suprafetei de ecran non-active si marginea interioara a carcasei. In cazul in care latimea carcasei este luata in considerare, latimea marginii laterale este de 4.3mm. Latimea marginii de jos mentionate este valoarea distantei dintre marginea suprafetei de ecran non-active si marginea vizibila a ecranului atunci cand laptopul este deschis la un unghi de 90°Dimensiunile se bazeaza pe configuratia standard (fara ecran anti-reflex).
  • Greutatea poate varia in functie de configuratie.
  • Cu exceptia situatiilor clar mentionate, toate afirmatiile privind performantele se bazeaza pe performante teoretice. Performantele reale pot varia in conditiile de utilizare reala.
  • Configuratia de testare Wi-Fi Master: in conditii de testare controlate, transmitand clipuri video YouTube Full HD, si AP-ul setat cu o antena la 802.11g. Raza de acoperire si performantele conexiunii Wi-Fi in conditii reale pot fi afectate de catre factorii de mediu. Interferentele cauzate de dispozitivele USB 3 pot varia in functie de dispozitiv. Comparatiile privind raza de acoperire se refera la laptop-uri standard, cu un design complet metalic al carcasei.
  • Configuratia sistemului pentru testele de autonomie a bateriei: Intel® Core™ i5-8265U, NVIDIA GeForce GTX 1050 Max-Q, 8GB RAM, Ecran FHD, SSD PCIe® de 256GB. Testele de autonomie a bateriei au fost efectuate de catre ASUS in August 2018 utilizand scenariul MobileMark® 2014 Office Productivity. Setarile de testare: Wi-Fi activat, luminozitatea ecranului setata la 70%. Autonomia reala a bateriei poate depinde de configuratia produsului, scenariile de utilizare, conditiile operationale si setarile sistemului de administrare a consumului de energie. Autonomia bateriei va scadea pe parcursul duratei de viata a produsului.
  • Disponibilitatea serviciului Amazon Alexa variaza in functie de tara. Va rugam sa consultati distribuitorul local ASUS pentru detalii.
  •           Sursa
Link to comment
Share on other sites

  • Tendoi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.