Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Asus ROG Mothership - Redefineste-ti Experienta in Jocuri


Recommended Posts

ITI REDEFINIM EXPERIENTA IN JOCURI
Sistemele laptop limiteaza capabilitatile de racire si obliga pasionatii de jocuri sa adopte o pozitie de utilizare exagerat de rigida, motiv pentru care am reimaginat acest concept de design pentru a-ti oferi o experienta superioara in jocuri. ROG Mothership este un sistem deosebit de puternic ruland Windows 10 Pro ce dispune de un design inovativ, vertical, capabil sa imbunatateasca eficienta racirii GPU-ului GeForce RTX™ 2080 overclockat din fabrica si procesorului Intel® Core™ i9 de Generatia 8. Preia controlul complet cu ajutorul tastaturii sale detasabile si bucura-te de imagini de calitate superioara, fara artefacte si neclaritati, cu ajutorul afisajului sau NVIDIA G-SYNC™ cu o rata de reimprospatare de 144Hz si timp de raspuns 3ms. Solutia de stocare SSD RAID si unitatatea de retea 2.5G Ethernet ofera performante ultra-rapide in fiecare sector al acestui sistem revolutionar pentru jocuri.
 
DESIGN
UN CONCEPT COMPLET REPROIECTAT
Fiecare carcasa compacta, fabricata dintr-o singura bucata de aluminiu, este perfect procesata printr-un proces de prelucrare CNC de inalta precizie. Carcasa are o pozitie verticala pentru a imbunatati fluxul de aer si racirea, facand posibil designul si mai portabil. Sistemul utilizeaza o balama speciala pentru a raspunde diverselor cerinte de utilizare si se poate separa de tastatura pentru versatilitate suplimentara. Poti deci detasa si repozitiona tastatura pentru a te putea bucura de un nivel ideal de confort in jocuri, sau o poti inlocui cu perifericele tale favorite pentru sisteme desktop. ROG Mothership poate fi utilizata fie ca un sistem portabil, sau acasa, ca o puternica statie de lucru.
NVIDIA® GeForce
RTX™ 2080
GPU
 
INSTALARE
VERSATILA
TASTATURA
DETASABILA
 
PROCESARE CNC
CARCASA COMPACTA
 
 
SISTEM DE RACIRE
POZITIE VERTICALA PENTRU RACIRE IMBUNATATITA
Laptopurile ofera un flux de aer limitat datorita faptului ca acestea aspira aer prin orificiile plasate dedesubtul carcasei, unde spatiul este relativ limitat, dar designul unic al modelului ROG Mothership ii permite acestuia sa aspire aer rece fara nicio bariera, prin partea din spate a carcasei. Sistemul de racire cu auto-curatare propaga aerul prin cele patru radiatoare dotate cu lamele ultra-subtiri, in timp ce o retea foarte complexa formata din opt heat pipe-uri distribuie incarcarea termica pentru componentele interne de importanta critica.
 
ANTI-PRAF
VENTILATOARE AUTO-CURATARE
375LAMELE
PATRU RADIATOARE
 
8HEATPIPE-URI
VRM CPU GPU
 
PERFORMANTA
CELE MAI RECENTE COMPONENTE HARDWARE
DUSE LA CEL MAI INALT NIVEL
ROG Mothership duce performantele la cel mai inalt nivel cu ajutorul unui GPU si CPU overclock-ate din fabrica si deblocate pentru optimizare suplimentara. Placa video GeForce RTX™ 2080 creeaza un nou standard pentru jocuri pe laptop si performante VR, in timp ce procesorul Intel® Core™ i9 de Generatia 8 dezlantuie sase core-uri si 12 magistrale in cazul sarcinilor de utilizare dificile. Acestea includ de asemenea pana la trei SSD-uri NVMe in RAID 0, cu doua drive-uri conectate la CPU pentru a atinge o viteza impresionanta de pana la 8700MB/s.
NVIDIA® GeForce
RTX™ 2080
GPU
 
WINDOWS 10 PRO
SISTEM OPERARE
INTEL® CORE™
i9-8950HK
CPU
 
 
TREI SSD-URI NVMe
RAID 0
4.8GHZ
CPU Overclockat
   
 
performance_owl_1.jpg

NVIDIA® GeForce RTX™

GPU din Seria 20

Functionare rapida si silentioasa. Ray tracing in timp real si solutie de procesare grafica cu suport AI. Si mobilitatea superioara oferita de catre cele mai subtiri si usoare soltuii de design din lume. Este tot ceea ce ti-ai putea dori. Si este disponibila doar in laptopurile pentru jocuri GeForce RTX™.

performance_owl_2.jpg

Arhitectura NVIDIA Turing

Aceasta arhitectura revolutionara, combinata cu noua platforma GeForce RTX™, combina trasarea de raze in timp real, inteligenta artificiala si elemente de umbrire programabile. Nu ai mai creat sau jucat jocuri astfel niciodata pana acum.

icon_nvidia_3
performance_owl_3.jpg

Ray Tracing In Timp Real In Jocuri

Ray tracing (trasare raze) este cea mai buna solutie pentru iluminarea foarte realista, reflexiile si umbrele din jocuri, oferind un nivel de realism net superior solutiilor ce utilizeaza solutii de randare alternative. NVIDIA Turing™este primul GPU capabil de ray tracing in timp real.

performance_owl_4.jpg

Performante Extraordinare

Laptopurile pentru jocuri GeForce RTX™ sunt echipate cu arhitectura NVIDIA Turing™ GPU si platforma revolutionara NVIDIA RTX™. Bucura-te de cele mai rapide si realiste experiente in jocuri, amplificate de suportul AI.

 
 
 
 
 
 
AFISAJ
AFISAJ ULTRA-RAPID LA 144HZ/3MS CU SUPORT NVIDIA®G‑SYNC™
Ecranul de nivel IPS cu diagonala de 17.3” ofera imagini de o calitate extraordinara. Rata de reimprospatare de 144Hz si timpul de raspuns de 3ms al ecranului Full HD sunt special concepute pentru jocuri cu o actiune rapida, in timp ce tehnologia G-SYNC™ ofera o experienta mai cursiva in jocuri, cu mai putine intarzieri ale semnalului si fara artefacte pe ecran. Software-ul exclusiv ROG iti permite sa alternezi modurile ce ofera cea mai buna experienta in jocuri cu G-SYNC sau o autonomie extinsa a bateriei cu Optimus, astfel incat vei putea alege varianta cea mai buna in functie de situatie.
GSYNC
 
144Hz
RATA DE REIMPROSPATARE
 
3ms
TIMP DE RASPUNS
 
100%
acoperire sRGB
   
 
 
 
   
   
 
SISTEM AUDIO
SUNET HI-RES
Reproiectarea carcasei ne-a permis sa aranjam cele patru difuzoare de-a lungul marginii frontale pentru a directiona direct catre tine sunetul de calitate superioara. Sistemul audio al modelului ROG Mothership este motorizat de o unitate DAC Hi-Fi de top ESS® Sabre cu certificare Hi-Res Audio. Sistemul inteligent de amplificare iti permite sa cresti volumul fara a afecta in mod negativ difuzoarele, in timp ce sistemul de virtualizare simuleaza sunetul surround pentru dispozitive stereo cum ar fi castile audio sau sistemle VR.
SABRE HiFi
 
ESS
 
 
24-Bit, 192kHz
UNITATE DAC HI-FI ESS
 
7.1CANALE
SUNET SURROUND VIRTUAL
 
 
4WATTI
PATRU DIFUZOARE FRONTALE
 
200% VOLUM MAI RIDICAT
AMPLIFICARE INTELIGENTA
 
   
CONECTIVITATE
CONECTEAZA-TE LA VITEZE FOARTE RIDICATE
Uita intarzierile provocate de retelele gigabit. ROG Mothership duce solutiile de conectare la retea la urmatorul nivel de performanta LAN, cu 2.5G Ethernet. Interfata Intel® Wi-Fi 6 AX200(802.11ax) de ultima generatie depaseste vitezele gigabit si ofera un nivel superior de eficienta si performanta in retelele aglomerate. Tehnologia patentata ROG RangeBoost alterneaza semnalul intre cateva perechi de antene pentru a maximiza puterea acestuia si a reduce interferentele ce iti pot afecta experienta in jocuri.
 
2.5GEthernet
CONEXIUNE LAN ULTRA-RAPIDA
 
 
802.11 AX Wi-Fi
CONEXIUNE WIRELESS DE ULTIMA GENERATIE
LATIME DE BANDA WI-FI DE 3X MAI MARE
Intel® Wi-Fi 6 AX200 (802.11ax)
2400Mbps
802.11ac
867Mbps
*VITEAZA POATE VARIA IN FUNCTIE DE CONFIGURATIE
 
TASTATURA
TASTATURA PERFECTA PENTRU TINE
Sistemele desktop pentru jocuriu iti permit sa alegi pozitia perfecta pentru tastatura, iar ROG Mothership ofera acelasi nivel de libertate. Tastatura sa poate fi desprinsa cu usurinta din elementele de prindere magnetice si functioneaza fara fir pe frecventa de 2.4GHz sau pe fir via interfata USB Tip-C. Comutatoarele cu actiune rapida iti ofera acces la o configuratie desktop tipica a tastaturii. Personalizeaza sistemul de iluminare la nivel RGB pentru diferite jocuri si incarca profilurile in mod automat cu Armoury Crate.
TASTATURA DETASABILA
CU SAU FARA FIR
2.5mm
CURSA TASTE
 
PER-KEY
ILUMINARE AURA RGB
20 MILIOANE
APASARI
DETECTIE APASARI FALSE
N-KEY
 
SOFTWARE
OPTIMIZAREA SI PERSONALIZAREA SISTEMULUI PRINTR-O APLICATIE UNICA
ROG Armoury Crate unifica functiile de control ale sistemului si iluminarii printr-o singura aplicatie. Acesta poate fi utilizat pentru a monitoriza elementele vitale, modifica setarile sistemului de racire si overclocka ROG Mothership la urmatorul nivel. Poti schimba cu usurinta setarile pentru pana la patru profiluri pentru jocuri ce aplica automat modificarile dorite atunci cand lansezi jocurile favorite. Aceste optiuni reprezinta doar piata de temelie pentru ceea ce va deveni un utilitar mult mai versatil.
* Interfata poate varia in functie de versiune.
 
XSplit Gamecaster
|
Aplicatie Android/iOS
|
GameFirst V
|
GameVisual
|
Sonic Studio III
|
Sonic Radar III
|
Aura Core
|
Setari Ventilator
|
XSplit Gamecaster
|
Aplicatie Android/iOS
|
GameFirst V
|
GameVisual
|
Sonic Studio III
|
Sonic Radar III
|
Aura Core
|
Setari Ventilator
|
XSplit Gamecaster
|
Aplicatie Android/iOS
|
Previous
 
 
Armoury Crate este mereu aproape cu ajutorul aplicatiei Android sau iOS de pe smartphone-ul sau tableta ta, putand fi accesata fara a iti intrerupe jocul. In plus, aplicatia este disponibila gratuit prin Google Play™ si App Store!
 
 
Tehnologia ROG GameFirst V maximizeaza latimea de banda alocata jocurilor tale! Aceasta prioritizeaza pachetele de retea pentru a extinde latimea de banda atribuita jocurilor online si streaming-ului. Modul Auto prioritizeaza toate aplicatiile; in timp ce modul Manual iti permite sa incadrezi aplicatiile in categorii specifice si sa le prioritizezi in functie de categorie. In plus, ROG First asigura faptul ca router-ele ROG si cele din Seria ASUS RT prioritizeaza pachetele de date conform setarilor GameFirst V salvate pe laptop-ul vostru ROG.
 
 
Aplicatia software ROG GameVisual ofera sase moduri pre-setate pentru diferite tipuri de jocuri, plus numeroase setari extraordinare pentru controlul multimedia si customizare. Inginerii software din echipa ROG au calibrat cu atentie fiecare setare pentru a oferi o experienta vizuala excelenta, ce completeaza perfect genul respectivului joc. Spre exemplu, modul First Person Shooter (FPS) imbunatateste vizibilitatea in medii intunecate — astfel incat vei putea vedea detalii inaccesibile inamicilor, pentru o tinta mai clara de fiecare data!
 
 
Sonic Studio III este o suita de aplicatii foarte utile ce raspund tuturor cerintelor tale legate de sunetul din jocuri. Un panou de control iti ofera acces la cinci moduri audio diferite, permitandu-ti chiar ajustarea manuala a setarilor. Aceasta suita sofware ofera de asemenea functii de anulare a zgomotului de fond, stabilizarea volumului vocilor si anularea ecoului in timpul inregistrarilor.
 
 
Motorul de procesare audio Sonic Radar III ofera performante mai bune ca niciodata, astfel incat vei sti intotdeauna ce se intampla in jurul tau. Utilizeaza sagetile afisate pe ecran pentru a iti dezvolta talentul de identificare a inamicilor, si bucura-te de posibilitatea vizualizarii detaliilor audio - fara a creste volumul — utilitarul perfect pentru urechile neantrenate.
 
 
Cu Aura Core vei putea sa personalizezi sistemul de iluminare RGB al tastaturii tale in functie de stilul tau de joc preferat, cu ajutorul unui panou de control usor de folosit ce iti permite sa ajustatezi un spectru extraordinar de culori si sapte moduri de iluminare pre-setate. Poti de asemenea activa AURA SYNC prin intermediul Aura Core.
 
 
Acceseaza setarile ventilatoarelor utilizand functia HyperFan pentru a controla nivelurile de zgomot si consumul de energie — alege intre modul Turbo pentru sesiuni intense in jocuri, modul Silentios pentru sarcini de utilizare mai putin dificile, sau un mod echilibrat pentru zgomot si performante medii a ventilatoarelor.
* Specificatiile pot varia in functie de model.
 
 
Versiunea gratuita a aplicatiei XSplit Gamecaster iti permite sa transmiti continut direct catre platformele de streaming de pe Internet, sau sa realizezi inregistrari ce pot fi usor partajate ulterior. Poti chiar interactiona cu publicul tau in timp ce transmiti pe YouTube si Twitch.
 
 
Armoury Crate este mereu aproape cu ajutorul aplicatiei Android sau iOS de pe smartphone-ul sau tableta ta, putand fi accesata fara a iti intrerupe jocul. In plus, aplicatia este disponibila gratuit prin Google Play™ si App Store!
 
 
Tehnologia ROG GameFirst V maximizeaza latimea de banda alocata jocurilor tale! Aceasta prioritizeaza pachetele de retea pentru a extinde latimea de banda atribuita jocurilor online si streaming-ului. Modul Auto prioritizeaza toate aplicatiile; in timp ce modul Manual iti permite sa incadrezi aplicatiile in categorii specifice si sa le prioritizezi in functie de categorie. In plus, ROG First asigura faptul ca router-ele ROG si cele din Seria ASUS RT prioritizeaza pachetele de date conform setarilor GameFirst V salvate pe laptop-ul vostru ROG.
 
 
Aplicatia software ROG GameVisual ofera sase moduri pre-setate pentru diferite tipuri de jocuri, plus numeroase setari extraordinare pentru controlul multimedia si customizare. Inginerii software din echipa ROG au calibrat cu atentie fiecare setare pentru a oferi o experienta vizuala excelenta, ce completeaza perfect genul respectivului joc. Spre exemplu, modul First Person Shooter (FPS) imbunatateste vizibilitatea in medii intunecate — astfel incat vei putea vedea detalii inaccesibile inamicilor, pentru o tinta mai clara de fiecare data!
 
 
Sonic Studio III este o suita de aplicatii foarte utile ce raspund tuturor cerintelor tale legate de sunetul din jocuri. Un panou de control iti ofera acces la cinci moduri audio diferite, permitandu-ti chiar ajustarea manuala a setarilor. Aceasta suita sofware ofera de asemenea functii de anulare a zgomotului de fond, stabilizarea volumului vocilor si anularea ecoului in timpul inregistrarilor.
 
 
Motorul de procesare audio Sonic Radar III ofera performante mai bune ca niciodata, astfel incat vei sti intotdeauna ce se intampla in jurul tau. Utilizeaza sagetile afisate pe ecran pentru a iti dezvolta talentul de identificare a inamicilor, si bucura-te de posibilitatea vizualizarii detaliilor audio - fara a creste volumul — utilitarul perfect pentru urechile neantrenate.
 
 
Cu Aura Core vei putea sa personalizezi sistemul de iluminare RGB al tastaturii tale in functie de stilul tau de joc preferat, cu ajutorul unui panou de control usor de folosit ce iti permite sa ajustatezi un spectru extraordinar de culori si sapte moduri de iluminare pre-setate. Poti de asemenea activa AURA SYNC prin intermediul Aura Core.
 
 
Acceseaza setarile ventilatoarelor utilizand functia HyperFan pentru a controla nivelurile de zgomot si consumul de energie — alege intre modul Turbo pentru sesiuni intense in jocuri, modul Silentios pentru sarcini de utilizare mai putin dificile, sau un mod echilibrat pentru zgomot si performante medii a ventilatoarelor.
* Specificatiile pot varia in functie de model.
 
 
Versiunea gratuita a aplicatiei XSplit Gamecaster iti permite sa transmiti continut direct catre platformele de streaming de pe Internet, sau sa realizezi inregistrari ce pot fi usor partajate ulterior. Poti chiar interactiona cu publicul tau in timp ce transmiti pe YouTube si Twitch.
 
 
Armoury Crate este mereu aproape cu ajutorul aplicatiei Android sau iOS de pe smartphone-ul sau tableta ta, putand fi accesata fara a iti intrerupe jocul. In plus, aplicatia este disponibila gratuit prin Google Play™ si App Store!
 
Link to comment
Share on other sites

  • Tendoi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.