Jump to content

ASUS ROG Zephyrus M (GM501)


Recommended Posts

PERFORMANTE SUPERIOARE. MOBILITATE FARA COMPROMISURI.
ROG Zephyrus M continua traditia standardelor ridicate initiata de predecesorul sau, ROG Zephyrus — oferind performante excelente intr-o carcasa de dimensiuni compacte. Acesta este echipat cu procesoare Intel® Core™ i7 pana la Generatia a 8-a si solutii grafice NVIDIA® GeForce® GTX 1070, si include un afisaj de nivel IPS cu o rata de reimprospatare excelenta, de 144Hz, timp de raspuns ultra-rapid, de 3ms, si tehnologie NVIDIA G-SYNC™. Revolutionarul sistem Active Aerodynamic System (AAS) asigura faptul ca Zephyrus M este rece si silentios chiar si in sarcini de utilizare complexe. Aplicatiile software exclusive ROG va permit sa alegeti placa video activa (intre cea discreta si incorporata) — modul Optimus de economisire al energiei va ofera o autonomie impresionanta a bateriei, in timp ce modul G-SYNC va permite sa va bucurati de grafica la o calitate maxima!
 
  •  
     
 
DESIGN
PUTERNIC. PORTABIL. PROVOCATOR.
Un finisaj din aluminiu disponibil in schemele de culori renumite Black Titanium si Plasma Copper ii confera modelului Zephyrus M un aspect modern si sofisticat, ce-l diferentiaza de celelalte laptop-uri pentru jocuri. Inginerii ROG au descoperit echilibrul perfect intre performanta si eficienta sistemului de racire. Acestia au reusit sa includa o placa video NVIDIA GeForce GTX 1070, sistem AAS, si doua ventilatoare anti-praf intr-o carcasa cu o grosime de doar 17.5-19.9mm pentru a asigura faptul ca Zephyrus M ofera un nivel exceptional de performanta in timpul maratonurilor de jocuri.
17.5 -19.9MM
GROSIME
 
2.45KG
GREUTATE
   
TEHNOLOGIE DE RACIRE
SISTEM AERODINAMIC ACTIV(AAS)
Ultra-modernul sistem AAS ii permite modelului Zephyrus M sa fie silentios si rece, fara a sacrifica performantele. Deschizand capacul, veti putea observa un orificiu de aspiratie conectat la o incinta de aerisire cu grosime de 9mm. Comparativ cu laptop-urile standard, sistemul AAS creeaza cu 20% mai mult spatiu pentru circulatia aerului, creste fluxul de aser in sistem cu pana la 32%, si reduce temperaturile interne cu pana la 20%. Un design anti-praf cu 4 zone previne acumularea prafului si al particulelor in sistem la deschiderea capacului; in timp ce sistemul ADC patentat se auto-curata in mod activ, eliminand praful si murdaria prin intermediul tunelurilor speciale, prevenind acumularea acestora in zona lamelelor pentru a extinde stabilitatea si durata de viata a sistemului. Doua ventilatoare de inalta performanta cu actiune dubla imping aerul prin lamelele ultra-subtiri, in timp ce arhitectura unica a heat pipe-urilor raceste separat CPU-ul, GPU-ul si componentele etajului de alimentare al chipset-ului.
CRESTERE
20%
SPATIU DE AERISIRE
 
CRESTERE
32%
FLUX DE AER IN SISTEM
 
REDUCERE
20%
TEMPERATURI SISTEM
 
FARA INTARZIERI
STABILITATE SISTEM
                         
TEHNOLOGIE DE RACIRE
ORIFICII DE RACIRE PERFECT REALIZATE
Fiind un exemplu perfect al design-ului functional, Zephyrus M dispune de numeroase orificii de aerisire localizate deasupra tastaturii pentru a aspira aerul rece in sistem. Aceste orificii atent realizate nu sunt doar functionale, dar ii si confera laptop-ului un aspect estetic modern.
 
Aflati mai multe despre tehnologia de racire  
PERFORMANTA
EXPERIENTA SUPERIOARE IN JOCURI
Zephyrus M ofera performante la nivel de desktop in jocuri intr-o configuratie laptop. Este echipat cu un procesor Intel Core i7-8750H si 32GB de memorie dual-channel DDR4 la 2666MHz, precum si o solutie grafica NVIDIA GeForce GTX 1070. Sistemul foarte inovativ AAS asigura necesarul suplimentar de racire pentru sesiunile maraton in jocuri. Iar pentru a va stoca colectia extinsa de jocuri, Zephyrus M dispune de solutii de ultima generatie, inclusiv unitati SSD M.2 NVMe PCIe® 3.0 x4 de 512GB si un SSHD Seagate® FireCuda™ de 1TB.
* Specificatiile pot varia in functie de configuratie.
 
WINDOWS 10 PRO
 
INTEL
COREi7
PROCESOR
 
NVIDIA GEFORCE
GTX1070
PLACA VIDEO
512GB
NVME PCIE®
SSD
 
1TB
FIRECUDA™
SSHD
 
In testele sintetice 3DMark 11 (Performanta) si Fire Strike, cel mai subtire laptop de jocuri din lume echipat cu solutie grafica NVIDIA® GeForce® GTX 1070 a oferit performante extraordinare.
* Testat cu: 3DMark 11 si Fire Strike.
* Specificatiile pot varia in functie de configuratie.
 
PERFORMANTA
SOFTWARE DE CONTROL GPU EXCLUSIV ROG
Cu Zephyrus M nu trebuie sa va mai faceti probleme legate de echilibrul intre performante si autonomia bateriei. Acesta include o aplicatie software de control al GPU-ului ce va permite sa alegeti intre modul de economisire ale energiei Optimus si modul ultra-performant de Grafica Dedicata. Modul Optimus opreste NVIDIA G-SYNC si va permite sa va bucurati de o autonomie a bateriei de pana la 6 ore*; modul G-SYNC elibereaza puterea grafica a modelului Zephyrus M pentru a va oferi cele mai bune experiente in jocuri. Aceste doua moduri de functionare ale modelului Zephyrus M pot fi usor accessate in doar cateva apasari de buton prin intermediul panoului de control ROG Gaming Center.
* Testat in modul asteptare
Placa Video DedicataModul Optimus  
ECRAN
IMAGINI SUPER CURSIVE SI FARA INTRERUPERI
Ecranul de 15.6 inchi, de nivel IPS si cu un timp de raspuns foarte bun ofera o rata de reimprospatare a cadrelor de 144Hz, timp de raspuns de 3ms si tehnologie NVIDIA G-SYNC pentru a oferi imagini deosebit de cursive si fara intreruperi. Afisajul de nivel IPS acopera 72% din spectrul de culoare NTSC, garantand un nivel de contrast si de reproducere a culorilor deosebit de ridicat, pentru imagini deosebit de realiste, in timp ce tehnologia cu unghiuri largi de afisare asigura faptul ca toate culorile sunt naturale, chiar si atunci cand sunt vizualizate la unghiuri de pana la 178°. A venit momentul sa jucati cele mai recente jocuri de nivel AAA la setari maxime de performanta fara a suferi de pe urma artefactelor, intarzierilor, imaginilor dublate sau tremurului de imagine!
* Specificatiile pot varia in functie de configuratie.
144HZ
RATA DE REIMPROSPATARE
 
3MS
TIMP DE RASPUNS
 
NIVELIPS
ECRAN
72%
ACOPERIRE NTSC
 
 
* Imagini surprinse cu ajutorul unei camere de viteza mare la 240 cadre pe secunda. Clipul video este redat incetinit, la 30 de cadre pe secunda. Ecranele cu un timp de raspuns foarte rapid ofera imagini mai clare si detaliate in jocuri.
G-SYNC
JOCURI FOARTE CURSIVE
Tehnologia NVIDIA G-SYNC sincronizeaza sincronizeaza rata de reimprospatare a monitorului cu cea a GPU-ului. G-SYNC reduce intarzierile de afisare, minimalizeaza nesincronizarile ratei de afisare a cadrelor si elimina artefactele vizuale – toate acestea fara a afecta performantele sistemului. Beneficiati astfel de cele mai rapide si cursive experiente in jocuri!
PERFECT
FARA ARTEFACTE
 
ULTRA CURSIV
FARA NESINCRONIZARI
 
CLARITATE DE CRISTAL
FARA INTARZIERI
G-SYNC PORNIT
G-SYNC OPRIT
Fara Artefacte
Reducerea Nesincronizarilor
Mai Putine Intarzieri
SUPORT VR
CEA MAI BUNA EXPERIENTA DE REALITATE VIRTUALA
Lasati-va cuprinsi de realitatea virtuala. Cu ajutorul solutiei grafice NVIDIA GeForce GTX 1070, Zephyrus M ofera performante VR cursive, fara intarzieri, pana la 90fps. Compatibilitatea perfect cu castile VR de top va permit sa va bucurati cu usurinta de medii VR deosebit de imersive. A venit momentul sa va jucati dintr-o perspectiva cu totul noua.
* Pentru experiente VR cursive sunt necesare solutii video GeForce® GTX 1060 sau mai bune.
     
TEHNOLOGIE MULTI-AFISAJ
>SPATIU EXTINS
Zephyrus M este compatibil cu monitoarele ROG G-SYNC de dimensiuni mari prin intermediul interfetei DisplayPort™ via USB Tip-C™ (USB-C™) si HDMI. Jucati-va pe un ecran de dimensiuni mai mari si la rate de reimprospatare si mai ridicate.
 
TASTATURA
SISTEM DE ILUMINARE AURA SYNC
Eclipsati competitia cu Aura Sync! Iluminati modelul Zephyrus M cu LED-uri RGB customizabile si sincronizati-le cu accesoriile dotate cu tehnologie Aura Sync, cum ar fi mausi pentru jocuri, tastaturi, casti si alte periferice. Aura Sync ofera cateva moduri de iluminare pre-setate unice, inclusiv ciclu de culor, sincronizare muzica, si temperatura procesorului; puteti chiar programa propriile scheme de culori pentru a va reflecta stilul personal.
 
 
 
4-ZONE
ILUMINARE RGB
 
N-KEY
PREVENIRE APASARI ACCIDENTALE
 
WASD
TASTE EVIDENTIATE
20MILIOANE
APASARI
Static Dinamic Stroboscop Ciclu de Culori Curcubeu Muzica Inteligent
 
 
 
 
 
 
 
 
Aflati mai multe despre tastatura  
WI-FI / BLUETOOTH
CONEXIUNE WI-FI MAI RAPIDA SI STABILA
Adaptorul Intel Wireless-AC 9560 ii confera modelului Zephyrus M suport Bluetooth® 4.2 si conexiuni Wi-Fi 2x2 802.11ac ce depasesc vitezele de transfer Gigabit Ethernet. Bucurati-va de o latime de banda maxima de pana la 1.73Gbps pe canalul de 160MH — de 5x mai rapid decat canalul 802.11n pe 40MHz (300Mbps) si de 2x mai rapid decat 802.11ac (867Mbps). Tehnologia multi-utilizator, intrari multiple, iesiri multiple (multi-user, multiple input, multiple output - MU-MIMO) va permite sa va conectati la mai multe dispozitive mai eficient si usor.
 
1.jpg

Cea Mai Buna Platforma Pentru Jocuri

Dominati jocurile cu ajutorul noilor si revolutionarelor GPU-uri ce transforma sistemul vostru portabil intr-o arma puternica si avansata pentru jocuri. Notebook-urile echipate cu solutiile grafice GeForce® GTX din Seria 10 va ofera intreaga performanta a unui sistem desktop intr-un format portabil datorita arhitecturii NVIDIA Pascal. Astfel, veti beneficia de o eficienta energetica de neegalat, tehnologii noi si inovative in jocuri, si o experienta VR foarte avansata oriunde v-ati juca.

2.jpg

Performanta

GPU-urile GeForce® GTX din Seria 10 va ofera o performanta de pana la 3x mai buna comparativ cu cele din generatiile anterioare. Acestea includ tehnologii ultra-rapide FinFET, cele mai moderne solutii de memorie pe banda larga, si ofera suport pentru functii DirectX 12, oferind cele mai rapide si cursive posibile in cazul unui notebook pentru gaming.

3.jpg

Cele mai Recente Tehnologii pentru Jocuri

Aceste GPU-uri foarte inovative au fost create pentru a raspunde cerintelor afisajelor de ultima generatie, inclusiv VR, rezolutie ultra-ridicata, si numeroase tipuri de monitoare. Tehnologiile NVIDIA GameWorks™ va ajuta sa va bucurati de o experienta cursiva, cinematica in jocuri iar revolutionara aplicatie NVIDIA Ansel™ va permite sa surprindeti imagini la 360 de grade in jocuri si sa le vizualizati prin intermediul unei solutii VR.

4.jpg

Suport VR

Descoperiti performanta solutiilor VR de ultima generatie, cele mai reduse latente, si compatibilitate excelenta cu casti de top - conduse de tehnologiile NVIDIA VRWorks™. Sunetul, elementele fizice si raspunsul tactil VR va permit sa auziti si sa simtiti fiecare moment.

 
 
 
 
 
 
AUDIO
TEHNOLOGIE DE AMPLIFICARE INTELIGENTA
Tehnologia de amplificare inteligenta monitorizeaza iesirile audio si efectueaza ajustari in timp real, astfel incat puteti ridica volumul fara a va face probleme legate de componentele difuzoarelor — iar aceasta face ca volumul de iesire sa fie cu 250% mai ridicat decat inainte, cu o gama dinamica si bass semnificativ imbunatatite. Sunetul reprezinta o parte integranta a experietei in jocuri - iar Zephyrus M asigura faptul ca veti auzi pana si cele mai precise detalii!
AMPLIFICARE INTELIGENTA
250%
VOLUM MAI RIDICAT
Sursa  
Link to comment
Share on other sites

  • Tendoi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.