Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

ASUS ROG GL753VD


Recommended Posts

PERFECT PENTRU FIECARE JOC SI FIECARE TIP DE CONTINUT

ROG Strix GL753 este insotit de sistemul de operare Windows 10 pre-instalat si va ofera o experienta deosebit de realista in jocuri datorita procesorului Intel® Core™ i7 de Generatia a 7-a si placii video dedicate NVIDIA® GeForce® GTX 1050. ROG Strix GL753 a fost special conceput pentru jocuri si echipat pentru creativitate. A venit momentul sa experimentati jocurile si aplicatiile intr-o maniera nemaiintalnita!

1.jpg

Cea Mai Buna Platforma pentru Jocuri

Fiecare utilizator merita o experienta extraordinara in jocuri. Din acest motiv am creat rapida si puternica solutie video GeForce® GTX 1050. Acum va puteti transforma laptop-ul intr-o adevarata masina de jocuri, echipata cu tehnologie NVIDIA Pascal™ - cea mai avansata arhitectura GPU creata vreodata. Aceasta dispune si de inovativele tehnologii NVIDIA Game Ready, ce permit fiecarui pasionat de jocuri sa experimenteze cele mai recente titluri in intreaga lor glorie.

 
2.jpg

Performanta

Aceasta solutie grafica avansata amplifica performantele in jocurile cu rezolutii de inalta definitie comparativ cu GPU-urile din generatiile anterioare. Este creata utilizand cele mai recente tehnologii si suporta functiile DirectX 12 pentru a oferi o experienta foarte rapida, cursiva si eficienta din punct de vedere al consumului in jocuri.

 
 
 
 
 
 

PREIA COMANDA

ROG Strix GL753 dispune de o tastatura pentru jocuri special conceputa cu 4 zone de iluminare RGB si taste iluminate in rosu cu comutatoare foarfece ce va ofera o cursa de 2.5mm, pentru senzatii tactile deosebite in utilizare. De asemenea, tastatura include taste WASD iluminate, astfel incat veti sti intotdeauna care trebuie sa fie pozitia corecta a mainilor voastre. In plus, o bara de spatiu de dimensiuni mari si tastele izolate pentru sagetile de navigatie asigura faptul ca toate functiile necesare se afla la indemana.

 
2.5mm
Cursa
 
 
30
Apasari simultane
 
 
Sageti
Izolate
 

DESIGN INTELIGENT AL SISTEMULUI DE RACIRE

Sistemul de racire exclusiv ROG Cooling Overboost va permite sa ajustati vitezele ventilatoarelor, si dispune de un design inteligent al sistemului de racire pentru o eficienta maxima a procesului de racire, pentru a-i oferi modelului ROG Strix GL753 nivelul de stabilitate cerut pentru sesiuni intense in jocuri.

 

IMAGINI DE O CALITATE EXCEPTIONALA

ROG Strix GL753 dispune de un ecran Full HD cu diagonala de 17.3 inchi, cu unghiuri largi de vizualizare. Ecranul asigura un nivel excelent de contrast si consistenta a culorilor, fara a fi afectat de fenomenul migratiei culorilor chiar si atunci cand acesta este urmarit din pozitii extreme. De asemenea, acesta dispune de un finisaj mat, astfel incat nu veti fi distrasi de reflexii sau stralucirea ecranului in timpul jocurilor.

 
Unghiuri de Vizualizare
Largi
 
 
Rezolutie
FHD
 
 
Ecran
Mat
 

PANA LA 32GB DE MEMORIE DDR4

ROG Strix GL753 este echipat standard cu pana la 32GB de memorie RAM DDR4, pentru a putea beneficia de viteze mai ridicate, capacitati crescute si eficienta energetica incredibila.

 

PORT USB TIP-C™

Port-ul reversibil USB Tip-C va ofera posibilitatea conectarii mai rapide la dispozitive externe si viteze de transfer ale datelor ultra-rapide.

 

FUNCTII DEDICATE STREAMING-ULUI

ROG Strix GL753 este gata pentru sesiuni maraton in jocuri si vine echipat cu o serie de functii ce va pot ajuta sa partajati si sa transmiteti sesiunile voastre de jocuri catre prieteni sau audienta. Microfonul sau in serie va ajuta sa filtrati zgomotul ambiental pentru inregistrari de voce si mai clare.

 

ROG GAMING CENTER

ROG Gaming Center va imbunatateste experienta in jocuri. Acest centru de control integrat va ofera intreaga functionalitate de care aveti nevoie – descoperiti informatii legate de sistem, setati taste de acces rapid pentru comenzi mai rapide in jocuri, ajustati setarile audio sau inregistrati clipuri video din jocuri, toate prin intermediul unei singure interfete de control. In plus, tehnologia ROG GameFirst III optimizeaza traficul in retea pentru jocuri online mai rapide, fara intarzieri. Alegeti intre unul dintre cele patru pachete de prioritati pre-setate (Optimizare, Jocuri, Streaming Media si Partajare Fisiere) din cadrul interfetei sale foarte intuitive.

 

SUNET FOARTE REALIST IN JOCURI

ROG Strix GL753 dispune de difuzoare incorporate ce directioneaza sunetul catre utilizator, pentru a-i conferi un excelent nivel de realism.

 
 
 

© 2016 NVIDIA Corporation. NVIDIA, logo-ul NVIDIA si GeForce, GTX, si NVIDIA GameWorks sunt marci sau marci inregistrate ale NVIDIA Corporation. Toate Drepturile Rezervate.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.