Jump to content

ASUS ZenFone 5Z (ZS620KL)


.Mariius
 Share

Recommended Posts

  Camere Ultra-Inteligente
 
 
Camere Duale
  Invatare Foto
 
 
Plaforma Mobila de Top Qualcomm® Snapdragon™ 845
 
 
Afisaj Extins in Format 19:9
 
Software-ul de inteligenta artificala (AI) implementat fiecarui model ZenFone 5Z face din acesta mult mai mult decat un simplu smartphone: este companionul vostru inteligent, intotdeauna acolo pentru voi. Acesta realizeaza fotografii perfecte de fiecare data, indiferent de subiect, fara a va solicita atentia. Indiferent de sarcina, ZenFone 5Z ofera intotdeauna performante excelente, dispunand de asemenea de un design deosebit de compact si extraordinar de atragator, ceea ce face ca utilizarea lui sa fie o experienta de-a dreptul extraordinara. ZenFone 5Z este smartphone-ul ce iubeste fotografiile cel putin la fel de mult ca si voi!
 
 
 
 
 
Fotografie cu ZenFone Seria 5
Vizualizati fotografii realizate cu ZenFone Seria 5
 
DESIGN
Design elegant si atragator, durabilitate si robustete ridicate.
ZenFone 5Z a fost proiectat pentru a va impresiona, utilizand doar cele mai bune materiale si tehnica de productie. Ecranul sau spectaculos, curbat, cu margini ultra-subtiri, din sticla 2.5D se continua intr-o maniera imperceptibila cu carcasa delicata, oferindu-i lui ZenFone 5Z un aspect extraordinar de atragator si luxos.
2.5D
Sticla Corning® Gorilla®
         
Design
Aflati mai multe
PUTERE AI
Performante conduse de inteligenta artificiala (AI)
ZenFone 5Z este construit in jurul Platformei Mobile de top Qualcomm® Snapdragon™ 845 si Motorului de Inteligenta Artificala Qualcomm, ce combina performante superioare ale aplicatiilor si sistemelor Ai cu o autonomie superba a bateriei. ZenFone 5Z a fost special conceput pentru a mentine o temperatura redusa de functionare chiar si atunci cand ruleaza aplicatii deosebit de solicitante, si ofera toata puterea de care ati putea avea nevoie. De asemenea, ofera cele mai recente si avansate optiuni de conectivitate, pentru confort maxim in utilizare oriunde v-ati afla.
SDM845
Platforma Mobila de Top Qualcomm® Snapdragon™ 845
 
 
Motor de Inteligenta Artificiala
 
 
Accelerare AI
8GB
Pana la 8GB RAM
 
256GB
Pana la 256GB ROM
 
2.4/5GHz
Wi-Fi dual-band 802.11ac
 
Include NFC cu Google Pay1
 
1.2Gbps
Pana la 1.2Gbps Cat 18 LTE2
   
Performante conduse de inteligenta artificiala (AI)
Aflati mai multe
 
CAMERE AI
Camere inteligente ce invata sa gandeasca asemenea voua
Sistemul de camere duale inteligente implementat modelului ZenFone 5Z gandeste practic pentru voi, datorita functiilor AI avansate ce va anticipeaza nevoile si se adapteaza preferintelor voastre, astfel incat va veti putea concentra pe subiect si nu pe setarile camerei, obtinand rezultate perfecte de fiecare data. ZenFone 5Z revolutioneaza fotografia mobila, oferindu-va o modalitate mai simpla si mai inteligenta de a suprinde si partaja fiecare moment magic.
 
Detectie Scene AI
 
 
Portrete in Timp Real
 
Invatare Foto AI
 
 
Infrumusetare in Timp Real
 
 
CAMERE DUALE
Create pentru a va surprinde intreaga lume
Sistemul de camere duale implementat modelului ZenFone 5Z utilizeaza componente hardware de ultima generatie pentru a duce fotografiile la un nou nivel calitativ, astfel incat veti obtine intotdeauna cele mai clare si luminoase cadre, indiferent de conditiile de mediu. Echipat cu o camera principala ce ofera un nivel ridicat de sensibilitate la lumina, o camera spate secundara cu unghiuri largi si o camera frontala foarte capabila, Zenfone 5Z va garanta rezultate excelente indiferent de subiect – spatii deschise, plaje insorite, fotografii nocturne atmosferice, portrete de familie sau selfie-uri – surprinzand o parte mai mare a lumii voastre extraordinare. ZenFone 5Z elimina limitele impuse creativitatii voastre, ajutandu-va sa va concentrati pe subiect, nu pe setarile camerei.
 
Sony® IMX363 
senzor de top
 
5X
Sensibilitate la lumina
 
F1.8
Apertura
1/2.55”
Dimensiune senzor
 
1.4µm
Dimensiune pixel
 
120°
Camera cu unghiuri largi
 
HDR Nocturn
   
Camere Duale
Aflati mai multe
INCARCARE AI
Incarcare rapida, autonomie extinsa
ZenFone 5Z ofera o autonomie excelenta de functionare, si cand vine momentul sa reincarcati bateria, tehnologia ASUS BoostMaster accelereaza semnificativ acest proces! ZenFone 5Z introduce un sistem de alimentare inteligent controlat de AI ce maximizeaza autonomia bateriei si ofera protectie totala. Acest lucru este realizat prin ajustarea dinamica a parametrilor de incarcare, ceea ce conduce la incetinirea procesului de uzare/invechire al bateriei. ZenFone 5Z este cu adevarat companionul vostru inteligent!
 
 
3300mAh
Baterie de capacitate ridicata
 
 
incarcare rapida in 5 minute pentru
2 ore de convorbiri
17zile
Pana la 17 zile
timp de asteptare pe conexiune 4G
 
14ore
Pana la 14 ore de 
navigare web pe conexiune Wi-Fi
13.5ore
Pana la 13.5 ore de 
redare continut video 1080p
 
 
Incarcare AI
         
 
AFISAJ EXTINS
Ecran mai inteligent, mult mai atragator
ZenFone 5Z ofera un nou design al ecranului deosebit de atragator, cu margini ultra-subtiri ce va permite sa vedeti mai mult, dar in acelasi timp asigura confortul total in utilizare. Acest ecran extraordinar este foarte realist si suporta spatiul de culoare de nivel DCI-P3, astfel incat fotografiile, clipurile video, filmele si jocurile vor arata mai bine ca niciodata. Tehnologia sa AI asigura faptul ca imaginile vor arata intotdeauna impecabil, aceasta mentinand chiar si ecranul pornit atata timp cat il priviti!
 
Full HD+ ecran de dimensiuni mari
 
 
100% acoperire spatiu DCI-P3
 
90%
Raport ecran-carcasa
 
6.2”
Ecran lat intr-o carcasa de 5.5”4
 
 
Ecran Inteligent Pornit
 
Setarea Automata a Temperaturii de Culoare
Afisare pe intreg ecranul
Aflati mai multe
ZENIMOJI
Descopera-ti ZeniMoji-ul favorit!
ZeniMoji este o functie noua si distractiva oferita de catre ZenFone 5Z — o exclusivitate ASUS — ce le permite utilizatorilor sa-si animeze propriul avatar foarte dragut utilizand propria voce, expresiile faciale sau miscarile capului. Avatarii unici ZeniMoji pot fi utilizati in convorbiri video sau streamling in timp real, precum si in conversatii text, pentru a le face mult mai distractive!
 
Video
 
 
Apeluri Video
 
 
Streaming in Timp Real
 
EXPERIENTA DE APELARE AI
Apeluri de o calitate mult superioara
ZenFone 5Z ofera capacitatea si inteligenta de a va ajuta cu toate sarcinile voastre, inclusiv cea mai importanta – comunicarea cu alte persoane. Ajustarea constanta a volumului soneriei in functie de mediul inconjurator poate fi un proces plictisitor, si, din acest motiv, ZenFone 5Z include functia Sonerie de Apel AI ce adapteaza intr-o maniera inteligenta volumul soneriei in functie de conditiile ambientale. Astfel, volumul este crescut intr-un mediul zgomotos, iar atunci cand este liniste – de exemplu, cand telefonul se afla pe noptiera, pe timpul noptii – volumul este redus pentru a nu va deranja. Functiile inteligente controlate de AI ii permit modelului ZenFone 5 sa se adapteze mediului inconjurator, astfel incat va veti bucura intotdeauna de apeluri si inregistrari cu o claritate deosebita.
 
Sonerie de Apel AI
 
 
Microfoane triple cu anularea zgomotului de fundal
   
 
 
Previous
 
 
 
 
 
 
 
Experienta de Apelare AI
Aflati mai multe
EXPERIENTA MOBILA CU SUPORT AI
Doua modalitati usoare de a va debloca telefonul
ZenFone 5Z este mai usor si mai confortabil in utilizare ca niciodata. Noua functie de deblocare prin recunoastere faciala va permite sa accesati ZenFone 5Z dintr-o singura privire –o solutie perfecta pentru situatiile in care aveti mainile murdare sau purtati manusi. De asemenea, acesta include si un senzor pentru amprente ce deblocheaza foarte rapid telefonul, iar in combinatie cu capabilitatea NFC oferita de catre ZenFone 5Z, puteti accesa in conditii de siguranta sporita servicii precum Google Pay.
Aflati mai multe despre ZenUI 5
 
Deblocare rapida prin recunoastere faciala
 
0.3S
Detectare amprente
   
AUDIO
Sunet inteligent si realist – o experienta sonora deosebita
Solutiile audio reprezinta foarte rar o prioritate in segmentul smartphone-urilor, dar ZenFone 5Z este diferit. Echipa noastra dedicata de ingineri audio s-au asigura de asta, prin implementarea unor solutii hardware foarte performante, software cu solutie AI incorporata si calitate audio de exceptie ce va vor garanta o experienta sonora deosebita, indiferent de continutul rulat.
 
AudioWizard
 
 
Difuzoare duale
 
 
Amplificatoare Inteligente Duale
 
 
Sunet Hi-Res
 
 
DTS Headphone:X
 
   
   
ASUS AudioWizard
Aflati mai multe
  • Specificatiile pot varia in functie de tara si model.
  • Compatibilitatea telefoanelor ASUS cu benzile 4G/LTE poate varia in functie de regiune, va rugam sa consultati furnizorii de telefonie mobila locali pentru detalii suplimentare.
  • Comparativ cu Platforma Mobila Snapdragon 835.
  • Estimare bazate pe un obiectiv standard cu un camp de vizualizare de 83° (25mm) si un obiectiv ultra-larg cu un camp de vizualizare de 120° (12mm).
  • Dimensiunea carcasei comparata cu un telefon de 5.5 inchi cu raport de aspect standard al ecranului.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.