Jump to content

ASUS ZenPad 3S 10 (Z500M)


.Mariius
 Share

Recommended Posts

Divertisment cinematic, performante accelerate

 

Tableta de top cu diagonala de 9.7 inchi cu imagini deosebit de puternice, sunet cinematic, si performante foarte ridicate, ideala pentru sarcini de divertisment si productivitate.

Design

Expresia perfecta a talentului in prelucrarea metalului

ASUS ZenPad 3S 10 dispune de un design elegant si modern, cu linii clare si texturi metalice deosebit de atragatoare, ce ofera o senzatie deosebita la atingere. Carcasa sa din aluminiu cantareste doar 430g si are o grosime de doar 5.8mm, fiind accentuata de marginile duble taiate cu diamant ce ii ofera modelului ASUS ZenPad 3S 10 o frumusete unica, ce eleveaza experienta de utilizare a tabletei.

430g
Greutate
 
5.8mm
Grosime
 
0.08mm
Margine taiata cu diamant
 
Metalic
Design
 

Finisaje extraordinare

Calatoria catre perfectiune

ASUS ZenPad 3S 10 dispune de o carcasa din aluminiu, de o calitate de top, finisata foarte precis cu ajutorul unei tehnici de taiere cu diamant cu acuratete de 0.08mm, ce are rolul de a crea echilibrul perfect intre eleganta si rezistenta. In continuare, suprafata este finisata prin intermediul unui proces de abraziune cu nisip hiperfin, rezultatul final fiind un finisaj anodizat perfect la atingere.

 

Ecran cu Rezolutie 2K

Diagonala mai mare, detalii mai bune

ASUS ZenPad 3S 10 ofera o experienta de divertisment mobil nemaiintalnita. Ecranul sau IPS incredibil, de 9.7 inchi, cu rezolutie 2K (2048 x 1536), tehnologie exclusiva Visual Master si unghiuri de vizualizare de 178 de grade ofera imagini de o calitate exceptionala, in cel mai fin nivel de detaliu. Acest ecran extraordinar este complementat de cea mai subtire margine din lume, cu o grosime de doar 5.32mm, o reusita incredibila in domeniul ingineriei electronice ce ii confera modelului ASUS ZenPad 3S 10 un raport ecran-carcasa de 78%, pentru experiente de vizualizare vaste, in ciuda aspectului compact.

VisualMaster
Tehnologie
 
2048X1536
Rezolutie 2K
9.7”
Ecran IPS
 
178°
Unghiuri de vizualizare
 
5.32mm
Cea mai subtire carcasa din lume
78%
Raport ecran - carcasa
 

VisualMaster

Bucura-ti ochii cu o experienta de vizualizare deosebit de realista

Cu ajustorul tehnologiei ASUS VisualMaster, ASUS ZenPad 3S 10 va ajuta sa fiti absorbiti de o noua si extraordinara lume a divertismentului mobil. ASUS VisualMaster este o suita de tehnologii exclusive pentru imbunatatirea calitatii imaginilor ce combina elemente hardware si software pentru a optimiza fiecare caracteristica a afisajului, rezultand intr-o experienta de vizualizare incredibil de realista. Parte a suite ASUS VisualMaster, tehnologia ASUS Tru2Life imbunatateste fiecare pixel pentru a oferi un nivel incredibil de contrast si claritate pentru a va putea bucura de imagini extraordinar de frumoase si deosebit de realiste. In plus, datorita tehnologiilor ASUS TruVivid si de Eliminare a Emisiilor De Lumina Albastra, veti putea vedea lumea in culorile ei vibrante.

Tru2Life
Tehnologie
 
TruVivid
Tehnologie
Filtru de Lumina Albastra 
 
 
 

Contrast inteligent

Sistemul de imbunatatire inteligenta a contrastului analizeaza si optimizeaza fiecare pixel dintr-o imagine inainte de a o reproduce, randand mai multe detalii in zonele foarte luminate sau foarte intunecate pentru a pune in evidenta adevarata frumusete a fotografiilor tale.

Pana la
200%
NIVELURI DE CONTRAST MAI MARI
 
 

Optimizarea claritatii

Imbunatatire dramatica a nivelului detaliilor pentru imagini mai clare si mai realiste.

 

SonicMaster 3.0

Senzatii audio impresionante

Tehnologia SonicMaster 3.0 implementata modelului ASUS ZenPad 3S 10 combina mai multe inovatii in domeniul sonor decat orice alta tableta - volum mai ridicat, calitate imbunatatita si mai multe efecte. Difuzoarele duble cu 5 magneti sunt conduse de un puternic amplificator inteligent NXP, pentru sunet expansiv, la un volum ridicat. Iar din punct de vedere al realismului sonor, ASUS ZenPad 3S 10 poate genera, atunci cand este utilizat impreuna cu dispozitive compatibile, un sunet certificat de inalta rezolutie, de pana la 24-bit/192kHz, sau de 4x calitatea unui CD! Apoi puteti imbunatati efectele sonore cu ajutorul tehnologiei DTS Headphone:X™ pentru a beneficia de sunet surround virtual pe 7.1 canale direct in casti!

2X5- magneti
Difuzoare
 
41%
Volum mai ridicat
 
14%
Extinderea frecventelor joase
 
12%
Mai putine distorsiuni
 
4X
Calitate audio CD
7.1- canale
sunet surround virtual
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Performanta

Putere accelerata in jocuri

Sub exteriorul atragator al modelului ASUS ZenPad 3S 10 se afla o adevarata bestie din punct de vedere al performantelor. Echipata cu un procesor hexa-core ultra-rapid, 4GB de memorie RAM si solutie grafica IMG GX6250, ASUS ZenPad 3S 10 poate rula cu usurinta cele mai recente jocuri si va permite sa duceti foarte rapid la indeplinire toate sarcinile legate de productivitate.

Hexa-core
CPU
 
4GB
RAM
 
GX6250
GPU IMG
 

Securitate

Senzor pentru amprente rapid si precis

Senzorul pentru amprente implementat modelului ASUS ZenPad 3S 10 va permite sa deblocati tableta intr-o fractiune de secunda printr-o singura atingere, oferind combinatia perfecta de securitatea superioara si flexibilitate incredibila in utilizare.

Recunoastere
5degete
 
 
Recunoastere
360°
 
Integrare
Aplicatii multiple 
 
Finisaj placut la atingereTaiere cu diamantSenzor ICCircuit Imprimat Flexibil

Baterie

O revolutie a autonomiei

ASUS ZenPad 3S 10 este echipat cu o baterie de capacitate ridicata, de 5900mAh, ce va permite sa va puteti bucura de divertismentul favorit pentru mai mult timp. Cu ajutorul tehnologiei Qualcomm Quick Charge 3.0, ASUS ZenPad 3S 10 va ajuta sa faceti mai multe si sa asteptati mai putin.

* Quick Charge 3.0 necesita un adaptor de alimentare de 18W certificat, disponibil separat.

Baterie
5900mAh
 
 
Tehnologie
Quick Charge
3.0
 
 

Camera PixelMaster

Surprinde magia momentului

ASUS ZenPad 3S 10 este echipata cu o camera de 8MP PixelMaster ce surprinde imagini extraordinare, la rezolutii ridicate, cu zero intarzieri ale obturatorului. Modul sau de fotografie in conditii de Lumina Redusa, lider in acest segment, utilizeaza o tehnologiei de comasare a pixelilor pentru a obtine fotografii cu 400% mai luminoase noaptea sau in conditii de lumina redusa, fara a necesita un blitz suplimentar.

Camera spate
8MP
 
 
Camera fata
5MP
 
 
Mod de Lumina Redusa
400%
 
 

ZenUI - Game Genie

Jucati-va inteligent, castigati rapid, transmiteti cursiv

Pentru a beneficia din plin de avantajele oferite de puternicul sistem echipat cu 4GB de memorie reprezentant de ASUS ZenPad 3S 10, in mod special in segmentul jocurilor, am lansat o noua interfata ZenUI - Game Genie. Aceasta include o bara de unelte cu acces rapid si va permite sa deschideti o fereastra de cautare in miniatura chiar in interiorul aplicatiei pentru a descoperi informatii privind jocul pe care il jucati. De asemenea, acesta include o functie de optimizare a performantelor sistemului pentru jocuri si o functie de transmitere in timp real a actiunii din jocuri, astfel incat veti putea partaja direct activitatile voastre via YouTube Gaming.

 

Z Stylus

Scriere si desen foarte intuitive

Z Stylus a fost proiectat in mod special pentru ASUS ZenPad 3S 10, oferind o experienta de scriere/desen foarte naturala – similara celei din cazul utilizarii unui creion. Beneficiind de o precizie incredibila si tehnologie multi-touch cu un nivel de sensibilitate ridicat, Z Stylus este perfect pentru realizarea de schite, desene si chiar munca de proiectare.

1.2mm
Varf scriere
 
1024niveluri 
Sensibilitate la presiune
 
150ore
Autonomie baterie
 

Carcasa Folio

Protectie eleganta si suport pentru vizualizare

Folio Cover este o carcasa de protectie cu suport special conceputa ASUS ZenPad 3S 10. Fabricata dintr-un material poliuretanic rezistent, Carcasa ASUS ZenPad 3S 10 Folio protejeaza tableta impotriva zgarieturilor si loviturilor, astfel incat o puteti transporta oriunde ati dori fara a va face probleme in aceasta privinta.

 

ASUS ZenPad suporta MDM

ASUS ZenPad a fost tastat si certificat pentru compatibilitatea sa cu partenerii ASUS dezvoltatori de solutii pentru administrarea dispozitivelor mobile (mobile device management - MDM). Selectati unul dintre furnizorii de solutii MDM de mai jos pentru a afla mai multe si a descoperi solutia care raspunde tuturor cerintelor voastre.

citrix.jpgsoti.jpgteamviewer.jpg
Link to comment
Share on other sites

9. O postare trebuie să conțină minim 900 caractere și maxim 4400 caractere. Pentru numărarea acestora sugerăm Syms.Ro. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu 1 avertisment verbal.

 

Nici de data aceasta nu te voi sancţiona, + că nu ai pus sursa.

 

:topic_closed:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.