Jump to content

Sezonul 3 de Maraton a început. Detalii aici
Fuziunea serverelor de SA-MP. Detalii aici

Sign in to follow this  
Madalin

Așa filmează și fotografiază panasonic S1 șI S1R

Recommended Posts

JnoOy4d.jpg

 

    Acesta este prima camera Full Frame mirrorless de la Panasonic. Punct. Și după ce am folosit-o timp de câteva zile ne declarăm pur și simplu impresionați. Da, un senzor Full Frame și un obiectiv foarte luminos fac diferența pentru fotografie, chiar și pentru filmare. Și deși ne dorim amândoi să avem aceste camere în arsenalul nostru pentru filmare, am luat o decizie care nu va încânta pe toată lumea din studio. Nu le cumpărăm. Și nu pentru că nu sunt bune ci pentru că nu se potrivesc cu workflow-ul nostru, adică cu cele cinci camere GH5 pe care le folosim deja în fiecare zi.

    La capitolul tehnologie sunt spectaculoase, au cam tot ce le trebuie ca să ține pasul cu concurența, adică cu Nikon, Canon și Sony, atât pentru fotografi cât și pentru videografi. Senzor uriaș extrem de luminos, obiective excelente, am avut un 50mm, un 24-70 și un 70-200, un body bine echilibrat, o baterie mare, opțiuni de înregistrare pe carduri SDXD și QXD și probabil o mulțime de accesorii care urmează să fie lansate.

    Dacă vrei să afli opinia noastră despre ele cel mai bine urmărești discuția din clipul de mai jos. Merită să te uiți chiar și pe furiș dacă te gândeai să investești 2500 de euro pentru S1 și 3300 pentru S1R. În plus, afli și de ce nu putem să le includem în sistemul nostru de lucru.

 

Sursa: https://buhnici.ro/iar-schimbam-camerele/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Closed. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.