Jump to content

Wanda Nara spune "nu", presa din Italia spune "da". Mauro Icardi, tot mai aproape de despărţirea de Inter. Unde poate ajunge argentinianul


cedrykk
 Share

Recommended Posts

a7.thumb.jpg.e8bfe09b6e7e91124202c27701a980fb.jpg

 

Plecarea lui Mauro Icardi de la Inter Milano este sigură, cel puţin aşa susţine presa din Italia. Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport notează că PSG şi Atletico Madrid sunt echipele înscrise în lupta pentru semnătura atacantului argentinian în vârstă de 26 de ani.

Prima pe listă este gruparea pariziană care a început demersurile pentru a-l transfera în această vară pe fostul căpitan al nerazzurrilor, mai ales că PSG este dispusă să renunţe la serviciile atacantului uruguayan Edinson Cavani, iar Icardi ar fi un înlocuitor bun în trio-ul campioanei Franţei, format acum din Cavani, Neymar şi Mbappe.

 

Suma dorită de Inter ar fi de 70 de milioane de euro, cu 50 de milioane mai puţin decât este stipulat în clauza din contract.

Potrivit aceleiaşi surse, şi Atletico Madrid s-ar fi implicat în aducerea argentinianului pe Wanda Metropolitano. Oficialii formaţiei pregătită de tehnicianul Diego Simeone au făcut un prim pas, i-au trimis lui Mauro Icardi un mesaj.

Soţia şi agentul fotbalistului, Wanda Nara, a declarat însă că atacantul nu va pleca de pe Giuseppe Meazza şi va continua în tricoul lui Inter şi în sezonul următor. Mauro Icardi mai are contract cu Inter Milano până în iunie 2021.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.