Jump to content

Exod la Manchester United! Trei "grei" din vestiar vor să plece de pe Old Trafford la finalul sezonului


cedrykk
 Share

Recommended Posts

sols.thumb.jpg.32cd5522d88976cda4624ecf0ec22860.jpgsols.thumb.jpg.7457250ab88bb232dfd216b1730dd874.jpg

 

Problemele par că nu se mai termină la Manchester United. Eliminarea din Liga Campionilor şi umilinţa suferită în faţa lui Everton (0-4, în ultima etapă din Premier League) au produs valuri în vestiarul "Diavolilor". Locul din clasament nu e nici el mulţumitor, iar presa din Anglia vine cu un anunţ îngrijorător.

 

Fotbaliştii importanţi din vestiarul lui United şi-au pierdut răbdarea. Trupa lui Ole Gunnar Solskjaer e în afara Europei în acest moment, luând în calcul locul din clasament, iar "greii" David De Gea, Romelu Lukaku şi Paul Pogba s-au săturat de această situaţie. The Guardian scrie că cei trei vor să plece de pe Old Trafford, în cazul în care Manchester United nu se va califica pentru ediţia viitoare a Ligii Campionilor.
David De Gea şi Paul Pogba erau oricum nemulţumiţi. Goalkeeperul spaniol vrea o mărire considerabilă de salariu, iar conducerea nu se poate ridica la pretenţiile sale, în timp ce Pogba, după cearta Jose Mourinho, presa anunţă că acum şi relaţia cu Solskjaer s-a răcit, iar campion mondial ar fi tentat de o plecare, mai ales că Real Madrid îl are pe "radar" pe mijlocaş.

sursa

 

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.