Jump to content

Schimbare importantă la Palermo. Decizia curajoasă luată de conducere într-un moment în care echipa se bate la promovare


cedrykk
 Share

Recommended Posts

puscas.thumb.jpg.c912cf78102bbd39a10b210cfe31f759.jpg

 

Roberto Stellone (41 de ani), antrenorul principal al echipei Palermo, unde evoluează atacantul George Puşcaş, a fost demis din funcţie, a anunţat, marţi, clubul care evoluează în Serie B.

În ciuda faptului că echipa siciliană se află în lupta pentru promovare, clasându-se pe locul trei după 32 de runde, oficialii clubului au decis să renunţe la Stellone după ultimul rezultat din campionat, 1-1 cu Padova, formaţie din zona retrogradării. Stellone a preluat echipa în septembrie 2018.

 

"Clubul Palermo anunţă că a renunţat la colaborarea cu Roberto Stellone şi staff-ul său. Le mulţumim pentru munca depusă. Prima echipă va fi condusă temporar de antrenorul echipei Primavera, Giuseppe Scurto, care va conduce şedinţa de antrenament de astăzi, alături de antrenorul cu portarii Vincenzo Sicignano", se arată în comunicatul emis de club.

Stellone se află la a doua demitere la Palermo, după ce a mai pregătit echipa în perioada aprilie - iulie 2018. De altfel, din ianuarie 2016 şi până în prezent, sicilienii au schimbat nu mai puţin de 14 antrenori, majoritatea în mandatul preşedintelui Maurizio Zamparini, retras în 2017, recunoscut pentru obiceiurile sale.

Palermo mai are de disputat patru partide din actualul sezon, cu Livorno, Spezia, Ascoli şi Cittadella. Echipa lui George Puşcaş se află pe locul trei, cu 57 de puncte, la trei lungimi în urma lui Lecce şi la şase în spatele liderului Brescia, care au un meci mai mult disputat. Primele două clasate din Serie B îşi asigură promovarea în primul eşalon, în timp ce formaţiile de pe locurile 3-8 vor merge la baraj.

La începutul lunii aprilie, presa din Italia a speculat faptul că George Puşcaş s-a certat cu antrenorul Stellone, după ce românul a întârziat la un antrenament. De la acel moment, internaţionalul a intrat doar pe finalul meciurilor lui Palermo. În acest sezon, Puşcaş a marcat nouă goluri în 29 de partide pentru italieni.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.