Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

"Old Trafford nu mai e un loc de speriat!". Guardiola îşi "înţeapă" rivalii înaintea meciului capital pentru titlu în Premier League


cedrykk
 Share

Recommended Posts

guardi2.thumb.jpg.329f442fdcf4750812a083237865c7f6.jpg

 

Manchester City va disputa, miercuri, un meci capital pentru câştigarea titlui în Premier League, contra rivalei Manchester United, iar Pep Guardiola nu s-a ferit să spună ceea ce gândeşte despre adversară.

Formaţia lui Guardiola ocupă locul secund în Premier League, la două lungimi de Liverpool, care are un meci mai mult. În aceste condiţii, victoria în meciul cu United este obligatorie pentru ca City să depindă doar de ea în celelalte trei etape rămase în Premier League.

 

"Sunt patru jocuri rămase şi trebuie să le câştigăm pentru a obţine titlul. Nu e un loc uşor unde să mergem, dar e frumos. Old Trafford nu mai este de speriat, aşa cum era în trecut, când poate era mai dificil. Ştim exact ce avem de făcut şi e adevărat că am avut un parcurs mai bun decât United în ultimele trei sezoane. Faptul că au pierdut contra lui Everton va reprezenta o motivaţie suplimentară pentru ei. Va fi un meci diferit, un derby", a declarat Guardiola, potrivit Reuters.

În meciul tur, City s-a impus, pe teren propriu, contra lui United, scor 3-1, David Silva, Aguero şi Gundogan punctând pentru "cetăţeni". Pentru duelul de miercuri, Pep Guardiola nu se va putea pe unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei, Kevin De Bruyne, care s-a accidentat în ultimul meci din campionat, cu Tottenham, scor 1-0: "Starea lui se îmbunătăţeşte, vom vedea în următoarele zile, dar pentru mâine, De Bruyne nu este disponibil. Trebuie să aflăm dacă va mai putea juca un joc sau două în acest sezon, iar din stagiunea viitoare să avem mai multă grijă de el", a mai spus catalanul.

Manchester United - Manchester City se joacă miercuri, 24 aprilie, de la ora 22:00.

 

Programul lui Manchester City, în campionat, până la finalul sezonului:

24 aprilie, ora 22:00: Manchester United - Manchester City

28 aprilie, ora 16:05: Burnley - Manchester City

6 mai, ora 22:00: Manchester City - Leicester

12 mai, ora 17:00: Brighton - Manchester City

 

Programul lui Liverpool, în campionat, până la finalul sezonului:

26 aprilie, ora 22:00: Liverpool - Huddersfield

4 mai, ora 21:45: Newcastle - Liverpool

12 mai, ora 17:00: Liverpool - Wolves

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.