Jump to content

Viitorul BMW Seria 2 Gran Coupe, surprins în timpul testelor: rivalul lui Mercedes-Benz CLA va fi prezentat în cursul anului curent


.Vlad
 Share

Recommended Posts

Viitorul BMW Seria 2 Gran Coupe, surprins în timpul testelor: rivalul lui Mercedes-Benz CLA va fi prezentat în cursul anului curent - Poza 1
 

Viitorul BMW Seria 2 Gran Coupe în versiunea M235i a fost spionat în timpul testelor de la Nurburgring. Conform surselor, modelul va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles din luna noiembrie.
 

Primele informații despre lansarea unui BMW Seria 2 Gran Coupe au apărut în 2016. În urmă cu doar câteva săptămâni, constructorul german a confirmat lansarea modelului prin intermediul unei imagini teaser (foto).

Acum, viitoarea versiune M235i Gran Coupe a fost surprinsă în timpul testelor desfășurate pe circuitul german de la Nurburgring. Conform primelor informații, varianta M235i Gran Coupe va miza pe motorul de 2.0 litri cu 306 CP, propulsor care a fost introdus în premieră pe X2 M35i.

 

Această versiune pregătită de nemți ar urma să "atace" în mod direct noul Mercedes-AMG CLA 35, model care oferă tot 306 CP dintr-un motor de 2.0 litri. Varianta de performanță pregătită de constructorul din Stuttgart a fost expusă în premieră în cadrul SalonuluI Auto de la New York, eveniment care a debutat în urmă cu doar câteva zile.
 

Conform unor surse apropiate companiei bavareze, viitorul BMW Seria 2 Gran Coupe va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles din luna noiembrie. Debutul comercial este programat pentru prima parte a anului viitor.
 

BMW Seria 2 Gran Coupe va fi dezvoltat pe o versiune îmbunătățită a arhitecturii UKL (roți motrice față), iar aceleași voci anunță că modelul producătorului german ar putea primi și o versiune plug-in hybrid derivată din cea a actualului Seria 2 Active Tourer.

Sursa: automarket.ro

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.