Jump to content

După Hazard, Zidane a pus ochii pe cel mai bun pasator ai Europei. Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească Real Madrid


cedrykk
 Share

Recommended Posts

sancho.thumb.jpg.ac508c62cc36fe45561d0bbe4be024cb.jpg

 

Real Madrid caută întăriri în majoritatea compartimentelor după sezonul ratat pe care l-a avut, iar după Eden Hazard (28 de ani), Zinedine Zidane a mai pus ochii pe un alt fotbalist foarte talentat - Jadon Sancho (19 ani), de la Borussia Dortmund.

Infomaţia vine chiar din presa germană, acolo unde Bild susţine că Dortmund nu ar fi tentată să îl vândă pe tânărul englez, însă transferul s-ar putea face pentru suma corectă. Potrivit sursei citate, clubul german vrea 180 de milioane de euro pentru Sancho, sumă care l-ar face al doilea cel mai scump jucător din lume, după Neymar şi la egalitate cu Kylian Mbappe. Având în vedere că madrlienii trec printr-o perioadă de criză în cadrul lotului, este de aşteptat ca Zinedine Zidane şi Florentino Perez să opereze mai multe mutări spectaculoase în această vară.

 

Crescut de Watford şi Manchester City, Sancho nu i-a impresionat pe "cetăţeni" şi a fost vândut, în 2017, pentru doar 7 milioane de lire sterline, moment în care avea 17 ani. După un prim sezon de acomodare, englezul a avut parte de o ascensiune formidabilă în actuala stagiune, reuşind 12 goluri şi 18 pase decisive, în toate competiţiile, până în prezent. La doar 19 ani, Sancho este cel mai bun pasator din primele cinci campionate ale Europei, cu 16 assist-uri în Budesliga, depăşindu-i pe Lionel Messi (15), Eden Hazard (13), Nicolas Pepe (11) şi Dries Mertens (10).

În urma performanţelor sale remarcabile, Sancho a debutat anul trecut pentru naţionala Angliei, într-un meci cu Croaţia, din Liga Naţiunilor, scor 0-0. "Aripa" dreaptă are patru meciuri sub comanda lui Southgate, mai are contract cu Dortmund până în 2022 şi este cotat de transfermarkt la suma de 80 de milioane de euro.

Săptămâna trecută, Marca a anunţat că primul transfer important al lui Zidane de la revenirea sa la Real Madrid va fi reprezentat de aducerea lui Eden Hazard, de la Chelsea, pentru 100 de milioane de euro. Belgianul ar urma să aibă un salariu de 16.8 milioane de euro/an.

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.