Jump to content

Ionuţ Radu, cel mai scump român din istorie? Ce sumă uriaşă vrea să obţină Inter Milano de pe urma portarului


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Ionuţ Radu (21 de ani), căpitanul naţionalei U21 a României, poate deveni cel mai scump fotbalist român din istorie, odată cu noua intenţie a lui Inter Milano anunţată de jurnaliştii italieni.

Portarul a fost vândut de Inter Milano la Genoa, la începutul acestui sezon, pentru opt milioane de euro, însă nerazzurrii au disponibilă o clauză prin care îl pot răscumpăra pe Radu pentru 12 milioane de euro. Aceasta este şi intenţia lui Inter, care plănuieşte să îl vândă apoi pe o sumă aproape dublă.

 

În ediţia tipărită a Corriere della Sera, italienii anunţă că Inter Milano caută să respecte acel "settlement agreement" cu UEFA şi să aibă încasări de mininum 40-45 milioane de euro. Astfel, mai mulţi jucători din echipa Primavera sau împrumutaţi la diverse cluburi, printre care şi Ionuţ Radu, vor fi vânduţi în această vară, iar suma minimă pe care o iau în calcul cei de la Inter este de 20 de milioane de euro.

În perioada recentă, mai multe cluburi importante se interesează de portarul român. Potrivit Calciomercato, Borussia Dortmund, FC Sevilla şi Olympique Lyon sunt principalele favorite pentru a obţine semnătura lui Radu din vară.

Cel mai scump român din istorie?

În cazul în care transferul lui Ionuţ Radu se va face pentru o sumă mai mare de 22 de milioane de euro, fostul goalkeeper din curtea lui FCSB şi Dinamo va deveni cel mai scump român transferat vreodată.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.