Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Toate drumurile duc în... Italia. Malcom a fugit de Roma, dar ar putea ajunge în Peninsulă. Doi granzi se luptă pentru semnătura sa, Barcelona vrea să facă profit


cedrykk
 Share

Recommended Posts

malcom.thumb.jpg.15aa01735a5f2c227518fcb5239f07d9.jpg

 

Brazilianul Malcom, ajuns la Barcelona la începutul sezonului de la Bordeaux, este pe lista celor de la AC Milan. Potrivit presei din Italia, gruparea rossonera ar vrea să îl aducă pe atacant la Milano, în această vară, care a jucat doar 774 de minute pentru formaţia blaugrana.

Potrivit marca.com, directorul sportiv al lui AC Milan, Leonardo, s-ar fi întâlnit cu reprezentanţii jucătorului în urmă cu câteva zile, iar sinngura problemă a echipei din Peninsulă este preţul pe care îl cere Barcelona pe Malcom. Oficialii catalani sunt dispuşi să renunţe la serviciile brazilianului contra 50 de milioane de euro, sumă pe care clubul Milan speră să o poată negocia.

 

Pe lângă AC Milan, şi rivala din oraş, Inter, este interesată de jucătorul campioanei Spaniei, care mai are patru ani de contract cu gruparea de pe Nou Camp. Barcelona a plătit 41 de milioane de euro pe brazilian, întorcându-l din drumul spre Italia, la AS Roma.

În vara anului 2018, Malcom era ca şi transferat la formaţia giallorossa, dar a venit oferta Barcelonei, iar jucătorul, alături de agentul său s-au răzgândit şi au ales să renunţe la Serie A pentru a ajunge în La Liga.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.