Jump to content

Cristiano Ronaldo vorbeşte despre "supeR-putere" la bustul gol. Atacantul s-a pozat în boxeri şi îşi îndeamnă fanii să-i urmeze exemplu


cedrykk
 Share

Recommended Posts

cristiano-ronaldo-boxeri.thumb.jpg.6f22990a8eff1346e8ba0ef422f9b270.jpg

 

Cristiano Ronaldo a realizat o şedinţă foto pentru a-şi promova noua linie de lenjerie intimă SS19 CR7. Atacantul portughez a făcut poze la bustul gol, îmbrăcat doar în boxeri, pe un fundal care duce cu gândul mai degrabă la desene animate.

Ideea campaniei realizată de jucătorul în vârstă de 34 de ani este să îşi încurajeze fanii să îşi descopere super-puterile. Cuvintele folosite de Ronaldo în această acţiune de a-şi promova produsele sunt: "putere", "încredere" şi "forţă", calităţi despre care lusitanul a precizat că l-au dus pe calea succesului.

 

"Fiecare are puterea lui, totul constă în a afla care este forţa ta unică. Puterea mea vine din antrenamentele intense, aşa devin puternic din punct de vedere psihic. Dar de asemenea sunt foarte fericit că am puterea să îi inspir pe ceilalţi să lupte pentru a-şi îndeplini visele", a spus Cristiano Ronaldo, potrivit The Sun.

 

Superstarul portughez a câştigat titlul cu Juventus în Serie A, fiind al treilea campionat din Europa în care câştigă, după La Liga şi Premier League.

Juventus caută înlocuitor pentru Allegri

Chiar dacă a adus al optulea titlu consecutiv al lui Juventus, Massimiliano Allegri (51 de ani) riscă să fie demis de la campioana Italiei la finalul acestui sezon. Oficialii clubului ar fi întocmit deja o listă cu posibilii antrenori care ar putea prelua echipa din vară, anunţă cotidianul Il Giornale.

Antonio Conte ar fi unul dintre antrenorii aflaţi în capul listei. Ar fi al treilea mandat la ”cârma” lui Juventus pentru antrenorul de 49 de ani, care a cucerit trei titluri de campion al Italiei, toate ca antrenor al torinezilor. Acesta s-a despărţit de Juventus în 2014, iar de atunci a fost selecţionerul Italiei şi a antrenat-o pe Chelsea, formaţie cu care a cucerit şi un titlu de campion.

Un alt tehnician dorit de torinezi din sezonul următor ar fi Pep Guardiola, actualul antrenor al celor de la Manchester City, formaţie cu care a ratat, pentru al doilea sezon la rând, calificarea în semifinalele Ligii Campionilor. Totuşi, sub comanda catalanului, City a câştigat titlul în sezonul precedent şi se luptă cu Liverpool pentru ”coroana” din Premier League în acest sezon.

Cinci titluri de campion, patru Cupe ale Italiei şi două Supercupe a cucerit Juventus sub comanda lui Max Allegri. Acesta mai are în palmares un titlu şi o Supercupă, câştigate pe vremea când o pregătea pe AC Milan. Aglianese, Spal, Grosseto, Lecco, Sassuolo şi Cagliari sunt celelalte cluburi din CV-ul antrenorului italian.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.