Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

O nouă tragedie în fotbal! Un internaţional african s-a prăbuşit pe teren şi a decedat la spital. Mărturia făcută cu câteva luni înainte: "Doctorii mi-au spus că pot muri!"


cedrykk
 Share

Recommended Posts

papy.thumb.jpg.5ac4872609a1000a9f25bd5062ff4492.jpg

 

Papy Faty (28 de ani), internaţionalul din Burundi, a decedat, joi, în urma unui infarct. Mijlocaşul s-a prăbuşit pe teren în minutul 15 al partidei dintre echipa sa, Malanti Chiefs, şi Green Mamba, în Swaziland.

Fotbalistul a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat de urgenţă la spitale, însă doctorii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

 

Fotbalistul a mai avut probleme cu inima în trecut, prăbuşindu-se pe gazon anterior într-un meci disputat la Johannesburg, în 2015, de echipa sa de la acel moment, Bidwest Wits. Echipa sud-africană s-a despărţit de Papy după acel moment, fiind îngrijorată de starea de sănătate a sa, însă jucătorul a insistat să îşi continue cariera.

În luna ianuarie a acestui an, jucătorul a efectuat mai multe analize, iar medicii i-au descoperit probleme la inimă, sfătuindu-l fie să se opereze, fie să nu mai joace fotbal. Faty a refuzat ambele variante şi a semnat cu Malanti Chiefs. Într-un interviu acordat kickoff.com ulterior, africanul a spus: "Doctorii mi-au spus că pot muri. Nu mai am probleme cu inima. Pentru că mai aveam nevoie de doar un punct pentru a ne califica (n. red. - la Cupa Africii pe Naţiuni), au avut nevoie de jucători cu experienţă care să lupte pentru ţară. De aceea federaţia m-a contactat şi le-am spus despre situaţia mea".

"Doctorii mi-au spus că pot muri" - Interviul acordat de Papy Faty la începutul acestui an

Papy a debutat pentru ţara sa în 2008, la vârsta de 17 ani, iar alături de Burundi a obţinut o calificare istorică la Cupa Africii pe Naţiuni, competiţie care se va desfăşura în acest an, în perioada 21 iunie - 19 iulie.

Inter Star (Burundi), Trabzonspor (Turcia) MVV Maastricht (Olanda), APR FC (Rwanda), Bidvest Wits FC (Africa de Sud) şi Real Kings (Africa de Sud) au fost celelalte echipe pentru care a evoluat Papy Faty.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.