Jump to content

Atletico Madrid s-a săturat şi a decis: Diego Costa, pus pe lista de transferuri. Ce îi nemulţumeşte pe şefii clubului


cedrykk
 Share

Recommended Posts

diego-costa-atletico.jpg.d91e148a7d7868c00eb6ef7b856a867e.jpg

 

Diego Costa (30 de ani) pare tot mai aproape de a se despărţi de Atletico Madrid, atacantul fiind departe de forma arătată în sezoanele anterioare.

Readus în ianuarie 2018, pentru o sumă de 66 de milioane de euro, Costa nu a mai fost jucătorul din primul său mandat la Atletico sau cel de la Chelsea. Internaţionalul spaniol a marcat doar cinci goluri în acest sezon, iar suspendarea de opt etape primită după meciul cu FC Barcelona, scor 0-2, le-a pus capac şefilor clubului din capitala Spaniei.

 

Potrivit Mundo Deportivo, Diego Simeone, antrenorul echipei, şi-ar dori să mizeze în continuare pe atacant, însă şefii clubului nu vor să-i mai ofere înţelegere şi îl vor pune pe lista de transferuri la vară. Salariul net foarte mare, aproximativ 10 milioane de euro, la care se adaugă performanţele sportive sub aşteptări i-au determinat pe oficiali să renunţe la Diego Costa pentru a-şi mai amortiza din cheltuieli.

Diego Costa reprezintă al doilea cel mai scump transfer din istoria clubului. În 2014, Atletico îl vindea pentru 38 de milioane de euro, la Chelsea, iar spaniolii l-au repatriat trei sezoane şi jumătate mai târziu, pentru 66 de milioane de euro, după ce fotbalistul a avut un conflict cu antrenorul Antonio Conte.

De la revenirea pe tărâm iberic, Diego Costa a marcat 12 goluri în cele 44 de jocuri în care a evoluat. Antoine Griezmann este golgheterul din campionat al lui Atletico Madrid, cu 15 goluri, urmat de Alvaro Morato, care a punctat de şase ori.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.