Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

UEFA l-a suspendat pe Neymar după injuriile aduse arbitrilor la finalul meciului cu Manchester United. Câte etape lipseşte din Liga Campionilor


cedrykk
 Share

Recommended Posts

UEFA a decis să îl suspede 3 etape pe Neymar (27 de ani), după ieşirea nervoasă de la finalul meciului dintre PSG şi Manchester United, din Liga Campionilor. Brazilianul a adresat injurii oficialilor partidei, printr-o postare pe un site de socializare.

Astfel, Neymar nu va putea evolua în primele 3 meciuri din următoarea campanie europeană (2019/ 2020). Nu va juca în partidele tur din grupele Ligii Campionilor. Nemulţumirile fotbalistului au avut la bază o decizie luată de arbitrul Damir Skomina, în urma consultării VAR, când s-a decis acordarea unei lovituri de pedeapsă în ultimele minute ale partidei din Franţa. Penalty-ul a fost transformat, iar Manchester United a mers mai departe.

 

”E o ruşine, au pus patru oameni care habar nu au de fotbal să urmărească reluările pentru VAR. Nu este penalty. Cum să fie henţ când e întors cu spatele? Să vă duceţi dracului", a fost mesajul postat de starul PSG-ului, la finalul partidei.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.