Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Inteligența artificială Amazon Alexa e disponibilă pentru toți programatorii


Madalin
 Share

Recommended Posts

k22IzKu.jpg

 

Amazon vrea să facă asistentul său personal, Alexa, un standard în industrie. Dacă până acum dezvoltatorii și cei care construiesc produse aveau acces limitat la platforma Amazon, de acum poți să-ți construiești produse bazate pe inteligența artificială a gigantului comerțului online din Statele Unite.

 

Amazon a lansat Alexa Voice Service Device SDK prin care companiile pot adăuga o versiune complet funcțională a asistentului personal bazat pe voce. Astfel, produsele vor putea să facă recunoaștere vocală și să adauge diferite funcționalități media - streaming de muzică, setarea alarmelor, notificări, vremea și alte aplicații de voce disponibile în magazinul de caracteristici ale Alexei. Cum poți folosi SDK-ul de la Amazon? Dacă ai o boxă, poți adăuga asemenea funcționalități și să o conectezi cu utilizatorul cu ajutorul vocii.

SDK-ul era disponibil și înainte, dar doar pe bază de invitație. Până acum, 50 de producători au adăugat caracteristicile Amazon Alexa, printre care inclusiv Lenovo. De asemenea, producători ca Technicolor vor adăuga asemenea feature-uri în televizoarele lor.

Amazon construiește astfel o platformă bazată pe Alexa, la care să adauge servicii proprii și pe care să o integreze cu foarte multe produse și cu foarte mulți producători.

Poți să urmărești o prezentare a lui Amazon Alexa SDK în videoclipul de mai jos. Poți citi mai multe despre ce poți face ca dezvoltator cu Amazon Alexa SDK în articolul de pe blogul companiei.

 

 

Sursa: https://start-up.ro/inteligenta-artificiala-amazon-alexa-e-disponibila-pentru-programatori/

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.