Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

"E mai bun decât Pogba!" City, United, Juventus şi PSG au pus ochii pe noua senzaţie din fotbalul francez: "Dacă ofertele sunt egale, merge la ei"


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Tanguy Ndombele (22 de ani), unul dintre cei mai buni fotbalişti din noul val francez, e printre cei mai curtaţi fotbalişti din Europa. Juventus, cele două cluburi mari din Manchester, dar şi PSG au pus ochii pe mijlocaşul de la Olympique Lyon, iar şeful clubului a anunţat care ar fi destinaţia sa favorită.

 

Jean-Michel Aulas, cel care conduce destinele lui Lyon, a anunţat că dacă ofertele celor patru cluburi vor fi egale, Ndombele va merge la Juventus, unde îl vede făcând pereche cu Miralem Pjanic. Ndombele e deja cotat la 50 de milioane de euro, conform site-ului transfermakrt.com.
„E adevărat că Juventus îl vrea pe Ndombele. Nu e singura echipă. PSG, Manchester City şi Manchester United sunt pe urmele lui. Eu recunosc că aş vrea să îl văd la Juventus, făcând pereche cu Pjanic, alt fotbalist pe care l-am lansat noi şi de care sunt foarte ataşat.
Vom vedea ce se întâmplă. Nu vorbesc încă despre bani. Ştiu că partea financiară e esenţială într-un transfer. Dacă toate ofertele ar fi egale, i l-aş vinde cu ochii închişi lui Andrea Agnelli la Juventus”, a declarat Aulas conform L'Equipe.
Aulas a plusat şi a spus că Ndombele este un jucător mai complet decât Paul Pogba (25 de ani), campion mondial cu Franţa în 2018: „Paul Pogba a fost decisiv pentru Franţa la Campionatul Mondial din vară. Probabil de asta nu a continuat la fel de bine sezonul. Din punctul meu de vedere Ndombele este un jucător mai complet decât Pogba”.

sursa

 

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.