Jump to content

Luca Zidane pleacă de la Real Madrid şi se întoarce în Franţa! Clubul la care va evolua portarul de 20 de ani


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Luca Zidane (20 de ani), fiul antrenorului lui Real Madrid, Zinedine Zidane, va pleca la finalul acestui sezon de pe ”Santiago Bernabeu” şi va juca în ţara natală, la o gruparea de ligă secundă.

Publicaţia L'Equipe scrie că portarul va semna cu cei de la Clermont, formaţie care ocupă locul zece în Ligue 2, cu trei etape înainte de finalul sezonului. Cel mai mare dintre fraţii Zidane, Enzo (24 de ani), evoluează pentru cei de la CF Rayo Majadahonda, din Segunda Division (Spania), în timp ce Theo (18 ani) şi Elyaz (13 ani) joacă pentru grupele de juniori ale campioanei Europei.
Un singur meci a prins Luca Zidane în acest sezon pentru prima echipă a celor de la Real Madrid, în campionat, scor 2-3 împotriva celor de la Huesca.
Zinedine Zidane a antrenat Real Madrid pentru două sezoane şi jumătate, între ianuarie 2016 şi mai 2018, timp în care a cucerit trei Ligi ale Campionilor şi un titlu de campion. Acesta nu a dorit sa mai continue pe banca madrilenilor, în locul său venind Julen Lopetegui. Francezul a revenit la Real Madrid în luna martie a acestui an.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.