Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Tottenham - Ajax 0-1. Olandezii pleacă victorioşi de pe noul White Hart Lane şi sunt cu un picior în finala de la Madrid. Van de Beek a înscris unicul gol al partidei


cedrykk
 Share

Recommended Posts

-> Van de Beek a marcat unicul gol al partidei Tottenham Ajax 0-1

-> Barcelona şi Liverpool se întâlnesc în al doilea duel din semifinalele Ligii Campionilor.

-> Tottenham este singura echipă din semifinale care nu are în palmares niciun trofeu al competiţiei. Barcelona şi Liverpool au câte cinci, iar Ajax patru.

 

REZULTAT: Tottenham - Ajax 0-1 (Van de Beek '15)

 

Echipele de start:

- Tottenham: Lloris - Alderweireld, Sanchez, Vertonghen (Sissoko 39) - Trippier (Foyth 80), Eriksen, Wanyama, Rose (Davies 79) - Alli, Llorente, Lucas

Rezerve: Gazzaniga - Dier, Skipp, Walker-Peters

 

- Ajax: Onana - Veltman, de Ligt, Blind, Tagliafico - van de Beek, Schone (Mazraoui 65), de Jong - Ziyech (Huntelaar 87), Tadic, Neres

Rezerve: Varela - de Wit, Dolberg, Magallan, Sinkgraven

 

Rezumat:

Minutul 90+3: Final de meci pe White Hart Lane! Ajax se impune cu 1-0 prin golul marcat de Van de Beek în prima repriză şi pleacă cu prima şansă în returul de pe Amsterdam ArenA. Echipa lui Ten Hag a dominat în întregime prima parte a jocului, a avut posesia şi a încercat să ”desfacă” echipa aşezată perfect în teren de Pochettino. Singura ocazie notabilă a gazdelor din prima repriză a fost a lui Llorente, când acesta a trimis puţin pe lângă poarta lui Onana.
Partea secundă a jocului a început total diferit. Tottenham a atacat în valuri, dar fără succes. Llorente şi Dele Alli au avut şanse importante de a înscrie. S-a aşternut calmul în jocul celor de la Ajax, liniştiţi la ”adăpostul” avantajului de pe tabela de marcaj. Totuşi, Neres putea închide jocul în finalul partidei, dar a nimerit bara cu un şut care l-a lăsat fără replică pe Lloris. Astfel, Spurs bifează a doua înfrângere pe noul stadion, după cea din weekend împotriva celor de la West Ham. ”Ciocănarii” s-au impus cu acelaşi scor pe White Hart Lane, 1-0.

Minutul 78: Bară pentru Ajax! Olandezii plimbă mingea în preajma careului advers, Neres trage din unghi închis dar mingea loveşte bara porţii lui Lloris. Portarul francez, fără replică.

Minutul 50: Şansă importantă pentru londonezi! Lucas trimite cu capul către Dele Alli, rămas singur într-un colţ al careului, acesta şutează puternic, din prima, dar pe direcţia lui Onana, care reţine balonul.

Minutul 46: S-a reluat jocul!

Minutul 45+5: Pauză!

Minutul 45+3: Englezii, periculoşi la fazele fixe! Trippier centrează, din nou, din lovitură liberă, iar Alderweireld trimite cu capul puţin peste poarta lui Onana.

Minutul 38: Nu mai poate continua! Vertonghen se întoarce singur la marginea terenului, pare că i s-a făcut rău şi este purtat pe braţe de staff-ul medical al englezilor. În locul său este introdus Sissoko.

Minutul 33: Probleme pentru Tottenham! Vertonghen a căzut pe gazon în urma unui duel cu Onana, şi-a spart nasul şi a fost nevoit să iasă de pe teren pentru a-şi schimba echipamentul. Centralul partidei s-a consultat cu staff-ul medical al englezilor cu privire la sănătatea belgianului înainte de a-l lăsat pe acesta să intre pe teren.

Minutul 26: A venit şi replica englezilor! Trippier centrează din lovitură liberă în careu, Llorente reia cu capul dar trimite pe lângă poarta lui Onana.

Minutul 24: Fază superbă a lui Ajax! Tadic îi pasează lui Van de Beek, care trage din unghi închis direct în piciorul lui Lloris, astfel că tabela rămâne nemodificată. Ajax continuă să atace, iar Tottenham nu a bifat, până în acest minut, nicio şansă importantă de a înscrie.

Minutul 15: Gol Ajax! Van de Beek deschide scorul, după ce este scăpat din marcaj de defensiva englezilor. Ziyech pasează în careu către mijlocaşul olandez, iar acesta nu-l iartă pe Lloris din poziţie ideală.

Minutul 15: Fără ocazii notabile în Londra! Ajax menţine posesia, încearcă să ”desfacă” o echipă a lui Tottenham foarte bine poziţionată în teren, în timp ce gazdele ”pândesc” o greşeală din partea olandezilor.

Minutul 1: Fluier de start pe White Hart Lane! Cele două surprize din acest sezon de UEFA Champions League se înfruntă pentru un loc în finala de pe pe Wanda Metropolitano, stadionul lui Atletico Madrid.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.