Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

OnePlus 7 Pro a fost folosit pentru fotografii în reviste glossy. Design-ul final apare în imagini


DerecK KIA ZEW
 Share

Recommended Posts

OnePlus a pornit motoarele campaniei de promovare pentru OnePlus 7 Pro la putere maximă. După ce a trimis telefonul câtorva publicaţii care să prezinte mostre de fotografii şi după ce a permis celor de la DisplayMate să dezvăluie „nota” pozitivă legată de display-ul telefonului, compania se laudă cu fotografii care apar pe copertele revistelor, realizate cu telefonul său. De asemenea, avem la îndemână şi câteva noi fotografii în care apare telefonul în versiunea sa finală.

 

oneplus-7-pro-blue-640.jpg?height=360&wi

 

Revistele Harper’s Bazaar şi GQ din India au publicat noile lor numere. Coperţile ambelor reviste sunt realizate cu OnePlus 7 Pro, în timp ce fotografiile din articolele promovate pe prima pagină sunt de asemenea realizate cu telefonul. Aceasta nu este prima dată când OnePlus recurge la astfel de metode de promovare, anul trecut, în luna mai, Vogue India publicând un număr care a fost de asemenea realizat cu ajutorul unui OnePlus 6.

 

Având în vedere specificaţiile dezvăluite de zvonuri de până acum, OnePlus 7 Pro ar putea beneficia de o cameră foto modernă, cu trei senzori: un senzor principal de 48 megapixeli, ceva ce am văzut pe alte flagship-uri de buget din ultima perioadă, un senzor de 8 megapixeli cu obiectiv cu zoom 3x şi un senzor de 16 megapixeli pentru fotografii ultra-wide.

 

Galerie foto

 

OnePlus 7 Pro - fotografii reviste
 
 

 

Datorită WinFuture.de, avem şi primele fotografii clare şi la rezoluţie înaltă cu OnePlus 7 Pro. Acestea prezintă telefonul fără camera motorizată din partea de sus ridicată. Astfel, design-ul „curat”, fără margini groase şi fără decupaje în ecran poate fi observat în toată splendoarea sa, în două opiuni de culoare: Mirror Grey şi Nebula Blue. Există posibilitatea ca alte culori să fie disponibile la lansare.

 

oneplus-7-pro-black-640.jpg?height=360&w

 

Evenimentul de prezentare al seriei OnePlus 7 este programat pentru data de 14 mai, la New York, acesta urmând a fi transmis live şi pe internet la ora 20:00 a României.

 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.