Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Boicot incredibil al fanilor lui Manchester United, după dezastrul din Premier League! Mii de fanii s-au alăturat unei mişcări pe reţelele de socializare


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Manchester United a remizat, duminică, scor 1-1, pe terenul lui Huddersfield şi a ratat astfel clasarea pe un loc care să o ducă în Liga Campionilor în sezonul următor. Fanii echipei lui Solskjaer nu au primit deloc bine acest rezultat şi au pus la cale un boicot.

Într-o campanie intitulată #UnfollowManUtd, suporterii lui United plănuiesc să nu mai urmărească contul oficial de Twitter al echipei, în semn de protest faţă de rezultatele slabe din acest sezon. Până în prezent, s-au alăturat numeroase persoane acestei mişcări, iar contul a pierdut un număr semnificant de urmăritori, de ordinul miilor, scrie DailyMail.

 

După plecarea lui Sir Alex Ferguson de pe Old Trafford, Manchester United nu se regăseşte. În acest sezon, Jose Mourinho a fost demis după o serie nefavorabilă de rezultate, iar în locul său a fost numit interimar Ole Gunnar Solskjaer. Norvegianul a impresionat în prima parte a mandatului şi a fost numit ulterior principal, însă lucurile nu s-au încheiat cu bine. Manchester United e pe 6 în Premier League, cu o etapă înainte de final, şi nu mai poate prinde locul patru, care i-ar fi asigurat prezenţa în Liga Campionilor.

 

Astfel, United va evolua sezonul următor în Europa League, iar Ole Gunnar Solskjaer a anunţat că vor exista numeroase modificări în lotul echipei pentru stagiunea 2019/2020. Cel mai vehiculat nume la capitolul plecări este cel al lui Paul Pogba, care este dorit cu insistenţă la Real Madrid.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.