Jump to content

Legendarul Gianluca Zambrotta a prefaţat "blockbusterul" Liverpool - Barcelona: "Nu pot să dau un scor final, dar sper ca ei să se califice în finală"


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Fost jucător pe Camp Nou, Gianluca Zambrotta a prefaţat, pentru ProSport, duelul dintre Liverpool şi Barcelona. Cei doi giganţi se înfruntă în această seară, de la ora 22:00, în returul semifinalei din Liga Campionilor. Scorul porneşte de la 3-0 în favoarea catalanilor, după partida tur.

Zambrotta vrea cu orice preţ ca fosta sa echipă să ajungă în finală: "Este un meci greu pentru că vor juca pe un stadion dificil. Este evident că în această situaţie Barcelona este favorită, dar Liverpool, în acest moment, este una dintre cele mai puternice echipe din lume şi va lupta până la final. Eu sper ca Barcelona să reuşească să ajungă în finală. Nu pot să dau un scor final, tot ce sper este ca la finalul meciului Barcelona să se califice în finală", a spus Zambrotta, pentru ProSport.

 

Zambrotta a evoluat pentru FC Barcelona între 2006 şi 2008. În tricoul catalanilor a cucerit un singur trofeu: Supercupa Spaniei.

Catalanii s-au impus cu 3-0 în tur, graţie reuşitei lui Suarez şi dublei lui Messi. Argentinianul a atins borna de 600 de goluri marcate în tricoul Barcelonei după reuşita de 3-0, când a catapultat balonul direct în vinclul, dintr-o lovitură liberă de la peste 30 de metri. Liverpool nu se poate baza în această seară pe Mohamed Salah şi Roberto Firmino, amândoi accidentaţi.

Finala Ligii Campionilor va avea loc pe 1 iunie, la Madrid, pe stadionul lui Atletico Madrid, "Wanda Metropolitano". În cealaltă semifinală, Ajax a învins-o pe Tottenham cu scorul de 1-0, în partida tur, la Londra.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.