Jump to content

John Wick Hex a fost anunțat


Xored
 Share

Recommended Posts

johnwickhex-announcement-blogroll-1557290753906_1280w.jpg

   John Wick Hex este un joc de strategie și acțiune dezvoltat de Lionsgate și Bithell Games și publicat de Good Shepherd Entertainment. Jocul urmarește povestea hitman-ului din celebra serie John Wick. Va fi lansat exclusiv pe Epic Store pe PC și Mac. Mai târziu, acesta va fi publicat și console.

   Gameplay-ul este unul cu care deja ne-am obișnuit să fie într-un joc de acest tip. Pe parcurs ce avansați in poveste (cea din filme), veți putea debloca noi arme și noi tactici. Fiecare acțiune a jucătorului va avea consecințe. Muniția nu este infinită, deci va trebui sa faceți sacrificii pentru a reuși să treceți și peste nivelul următor. Jocul vă va purta prin mai multe locații, iar jucătorul va avea parte de o gamă larga de costume pentru caracter.

   Grafica în John Wick Hex este una unică. Are un stil de parcă ''ar fi desenat cu pensula". Vocile din joc vor fi interpretate de Ian McShane și Lance Reddick, caractere ce fac parte și din filmele John Wick. Acest joc are ca scop să extindă universul John Wick in mai multe domenii.

john-wick-hex-harbour-3-1557333971314.png

Când va fi lansat John Wick Hex?

  Jocul tocmai a fost anunțat, deci încă nu are o dată de lansare, însă filmul John Wick Chapter 3: Parabellum va debuta in cinematografi începând cu 17 Mai 2019. Jocul va avea o legătură strânsă cu acesta, deoarece conceptul este creat în colaborare cu producătorii filmului.

 

 

Informatiile au fost luate de pe acest post.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.