Jump to content

Rectificare Clan XP, Teste Lag


Kelton
 Share

Recommended Posts

Update-ul de astazi a fost unul extrem ne nasol..Si nu doar eu sunt de aceasta parere,si clanul Grove Street Family de pe RPG.B-ZONE,RO...sper ca data viitoare sa ne lasa-ti si pe noi sa schimbam putin,update-urile...O seara buna @Kelton

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Ar fi bine sa pui niste XP si pe punctele de raport, de exemplu: x XP/1 punct la raport

Dupa parerea mea ar fi buna aceasta chestie, deoarece unii au timp doar de raport si cam atat iar, unii clan owneri vor sa ii dea afara pe cei ce nu fac clan XP.

O zi buna!

Link to comment
Share on other sites

@BlackSwordGaming asta astept și eu un răspuns lui si altora li se pare lejer pentru ca pe toata comunitatea sunt 10 clanuri de 75 slots restu sunt mici,cum zicea cineva mai sus clanurile cu 15/25 sloturi in cati ani face? Aici sunt update-uri pentru a ne multumi pe noi sau pentru asi multumi propriul buzunar si beneficiu. 

Nu sa facut un sondaj,nu sa cerut o parere sa lasat 3 saptamani ca sa ce daca din prima saptamana de update sa vazut ca sa facut nivel 2 repede ,de ce acuma e normal sa faci repede la slot de 75 dar de la 50 in jos nu se gandeste nimeni oameni aia nu bag bani in gold? Sunt curios ce raspuns o sa ne ofere @Kelton la fiecare in parte.

Link to comment
Share on other sites

 Salut, 

 

 Nu stiu de ce sariti toti asa... Da, numerele astea sunt cam mari. A spus si @Kelton ca aceasta formula o sa fie ajustata. Degeaba vin unii cu niste comentarii stupide cu SAMP-ul care moare si chestii de genul. 

 

 Spor! ;) 

Link to comment
Share on other sites

@AnthonyGalante, asa a anuntat si mai sus. A facut acest anunt cu intenta de a atrage mai multe pareri. Este normal sa adauge forma noua pentru a putea fi vazuta de toata lumea. Dar nu ii inteleg pe unii care vin si incep sa spuna ca a stricat B-Zone. De ce nu ne putem spune parerile pe un ton calm si respectuos? Nu putem discuta linistit? Si eu cred ca numerele puse la noua modificare sunt cam mari si probabil sa dureze putin prea mult. Dar trebuie sa ne gandim si la faptul ca daca incepem sa ne bagam si sa ne scoatem nu o sa rezolvam nimic. 

Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, BlackSwordGaming said:

Super frumos update! Felicitari! Ar fi frumos sa aduci Clan XP si cand faci raport in factiune @Kelton

 

Da, Sabie are dreptate desii e un noob care are planuri de resign la 31 May si eu ma supar pe el... zi tu Kelton asta e baut nu? 

Link to comment
Share on other sites

Hai sa faca clan Xp mai greu, ca o sa si mai faca dracu clanuri, ce misto era frate inainte, donați 3€ iti schimbai numele, chat la clan pe /wt, munceai pe rupte pentru un infernus, acu le ai dat mura in gura, ai pierdut jucatori si acum încercând sa ii recuperezi, ii pierzi si pe ceilalti, cu update-urile tale de 2 bani. Mai bine ii dădeai lui phenomzor niste bani cand v a propus anticheatu, dar v ati dat mari scripteri.

in mapping doar, nici acolo, ca v ati bătut cucul de delliks.

Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, South Edward NissaN said:

Mi se pare dubios ca ai postat chestiile astea, mai ales cea legata de clan aici, in loc sa o postezi cum era normal la anunturi server pe fiecare RPG, in fine, o lasam asa.

 

Tin sa spun de la inceput, NU SUNT HATER, doar imi spun opinia ( asta ca sa inteleaga acea persoana care ma acuza de chestii dastea ).

 

Traim, cel putin momentan, intr-o tara unde ne putem spune opinia asa ca o sa o asez in aceasta pagina de forum si pe a mea.

 

Mie unul, si nu numai, mi se pare o prostie enorma ceea ce incerci sa faci, repet e parerea mea.

De ce mi se pare o prostie? Deoarece incerci voluntar sa ne obligi sa intram pe server si sa jucam. Eu unul joc cateva ore bune (3+ pe zi ) caci am pc de carton si nu vreau sa investesc momentan in unul pe care sa joc jocuri " next generation". Incerci sa prelungesti timpul la avansarea in level a clanurilor ca sa ce? Oricum o sa se plictiseasca playerii sa mai alerge ca nebunii sa faca clan XP in maxim 1-2 luni. Daca tu pui sa fie si mai greu, deja i-ai pierdut de acuma. Hai sa iti zic un secret, ai avea o activitate mai mare daca erau ceva waruri intre clanuri bagate direct. 

 

NOI, playerii vechi cati si cei noi sa le zic asa cautam sa ne distram, nu sa fim obligati sa stam sa facem anumite chestii impuse pe server. Din 15 puncte la garbage pentru maraton ai redus la 6, de ce? Ca se facea repede? NU se facea asa repede precum crezi tu, tot stateai cam o ora si ceva sa faci cursele alea.

 

 

Jucatorii astia vechi te tot batem la cap sa ne mai ceri opinia, degeaba.

 

 

Si ca ultim lucru, Kelton, ca discutam cu diversi playeri pe un grup de WhatsApp, cum e ca te-au ascultat playerii si au plecat pe alte server? Era bine cand eram 1000/1000 acuma cand suntem 4-5 maxim 600 nu mai e, nu? 

 

 

Si ar fii multe altele de discutat, dar TU nu vrei sa auzi si o alta opinie, crezi ca tu le stii pe toate. O zi frumoasa. O sa ne dai dreptate, noua, celor care ti-am zis ca gresesti, dar poate atunci o sa fie prea tarziu.

+1, Iti dau dreptate.

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, AnthonyGalante said:

@KeltonȚie ți se pare lejer că faci nivel 4 in 3 saptămanii asa-i? Dar gandeste-te si la membri sau si la owneri de clanuri că recrutează altii si muncesc nu au timp sa petreacă toată ziua in goana de xp,si pana la urma urmei o să devină o monotonie si goana după xp iși pierde farmecul,dacă ai greșit tu sau scripterul ai facut si episod,daca vedeai că este o gresala puteai să anunti cand aveau toate clanurile nivel 2 nu când vezi că lumea pierde zile intregi să bage xp. Da e easy pana la nivel 5 dar de acolo tu te gandesti că petreci 2 ani să faci nivel 20 după spusele tale ca in 2 luni să faci nivel 5,dar după o să fie mult mai mult xp de adunat.

Știi ce te-as ruga in urmatoarele 3 saptămanii sa iti faci tu un clan si spune-mi mie daca ti se pare usor să faci nivel 4 intr-o lună,si petrece tu timp cu membri să recrutezi să răspunzi la aplicatii să astepti 24 de ore să facă xp să vezi dacă face xp ,mi se pare rusinos sunt donator pe server dar mi se pare rusinos dupa 1 lună să vi cu o replică și cu decizii absurde.

Nu este gata clan wars si vrei să o lungitii mai mult sau care este problema?

Normal să fiu revoltat pentru că un scuze si un "v-am dat sperante false" intre ghilimele nu rezolvă nimic.

Vreți să donam pentru gold să reinoim dă-o frumos nu cu bataie de joc pe fată ,atat fată de mine cât și alte zeci de persoane care o muncit zi de zi ca să crească clanul la nivelul actual.

@KeltonȘi adaug ceva in plus la ce ai mai postat acum 1 oră si deja ai făcut schimbăriile deja ai adaugat update-ul parerea noastră nu conteaza? Noi ce suntem pentru voi? Pe bune pui anuntu iti lasam comentari si faci de capul tau? Parerea comunitatii nu conteaza? Nesimtire pe față să vă fie rusine.

 

Și adaug din nou ceva: Dacă tot bagati update-uri ,pd din ce fac xp? Să-ti ia 2 ani sa faci lvl 20 de clan comunitatea nu e sigur că mai rezista 1 an,pareriile noastre contează? Sau noi suntem ca și niște sclavi să inghițim tot ce vă arde vouă. NU MĂ NENE RUSINE!!!

Up

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked this topic

Închid topicul pentru că aparent lumea nu citește și nu se informează, doar comentează aiurea.

 

Acest topic nu a fost deschis cu scopul de a vă cere părerea ci de a vă informa cu privire la modificări, ca să știți și voi de unde au apărut aceste modificări și mai important, de ce. Acum, dacă unii citiți printre rânduri ori vă informați de la prieteni care la rândul lor sunt și ei prost informați... apar probleme. Formula de calcul la clanuri trebuia reparată pentru că altfel toate calculele făcute se dau peste cap. Mai important, și un lucru pe care parcă l-ați uitat deși l-am repetat de mai multe ori pe YouTube (sau poate pur și simplu cei care au comentat nu urmăresc), am anunțat că urmează să modificăm formula dacă se avansează mult prea greu în nivel la clanuri. Ca să putem modifica formula corect, trebuie mai întâi să avem formula corectă. Nu vi se pare logic așa ceva? Unii ziceți că de ce n-am lăsat așa. Păi voi puteți rezolva un exercițiu matematic corect cu o formulă de calcul greșită? Wtf ia io.

 

Așadar calmați-vă că nu rămâne așa dacă durează prea mult. Ideea e să vedem că durata de avansare e decentă. Nu în două, trei luni de zile să ajungi la level maxim. Asta e anti-joc iar mulți nu realizați chestia asta. Pe orice joc lucrurile bune se obțin fie muncind din greu pentru ele, fie plătind. Alții ziceți că am stricat clanurile. Cu ce am stricat clanurile măi băieți? Că am adăugat sistem de nivele care vă oferă o grămadă de beneficii care înainte nu existau? Dacă am scoate sistemul de nivele ar fi mai bun sistemul de clanuri sau cum? Ar trebui să fiu obișnuit deja că de multe ori lumea nu gândește în ansamblu și vine cu veșnica sintaxă „ați stricat B-Zone”. Stați calmi că n-am stricat nimic :)

 

Legat de pickup-uri. Am zis clar că vrem să efectuăm niște teste. Până și pe update log pe website scrie clar că sunt dezactivate temporar pentru a vedea dacă există vreo modificare în ceea ce privește lagul. Asta înseamnă că le vom reactiva la loc, fie în aceeași formă dacă nu influențează cu nimic, fie într-o formă diferită dacă cumva acestea cauzează lag. Până la urmă care e scopul, nu să reducem lagul?

 

Aș fi preferat să primesc feedback cu privire la lag în acest topic, dar nu prea am momentan cu cine. Topicul va rămâne închis și voi încerca să-mi culeg feedbackul de unde pot.

 

P.S.: Pentru cultura generală a unora, formula de calcul și duratele de calcul au fost calculate cu un număr de 20 de membri activi în clan. Că văd că și aici primim reproșuri cum că ne gândim doar la cei cu sloturi multe în clanuri.

Edited by Kelton
Link to comment
Share on other sites

S-a revenit la vechea metodă „stricată” de calcul pentru XP-ul la clanuri.

 

Pickup-urile au fost reactivate deoarece în urma sondajelor create nu a existat nici-o diferență în ceea ce privește lagul. Vom mai încerca să facem și alte verificări.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.