Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Dragnea compară protestatarii anti-PSD cu "cămăşile negre" din Germania Naţional-Socialistă


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

12329105?author=MIHAI+POZIUMSCHI+%2F+AGERPRES+FOTO

 

 

 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, că le-a solicitat colegilor săi de partid şi simpatizanţilor să nu riposteze la violenţele de la mitinguri, adăugând că atât USR-işti cât şi PNL-işti şi cei de la PRO România au aceeaşi violenţă în limbaj.

 

"Nu îmi este foarte uşor să le solicit colegilor şi simpatizanţilor care vin la aceste mitinguri să nu riposteze. A fost foarte, foarte greu ca la Iaşi niciun membru, niciun simpatizant să nu riposteze. A fost o muncă de convingere foarte intensă. Majoritatea din autocar au vrut să iasă. Totuşi când ies 30.000 ca să riposteze la câteva sute rezultatul e previzibil. Îmi menţin în continuare această atitudine chiar dacă poate sunt oameni care se supără sau cărora nu le convine, pentru că eu nu vreau să ducem România acolo unde vrea să o ducă Iohannis. Şi USR-işti, PNL-işti şi cei de la PRO România au aceeaşi violenţă în limbaj", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

 

El a adăugat că nu a găsit nicio diferenţă faţă de "modul în care se comportau cămăşile negre în anii '30 în Germania Nazistă".

 

"Mă uitam la aceste violenţe şi încercam să mă gândesc dacă este vreo diferenţă şi n-am găsit nicio diferenţă în modul în care se comportau cămăşile negre în anii '30 în Germania Nazistă, acelaşi lucru, să nu ai opinie, să îi baţi, să îi sperii, pe ceilalţi. (...) Dacă cetăţenii care spun că sunt de bună credinţă şi se lasă în continuare manipulaţi de oamenii ca cei pe care i-aţi văzut, cei care sunt în spatele lor, cei care îi plătesc şi care îi finanţează, cei care încurajează, cei care îi protejează şi mă refer la instituţiile statului... Codul penal cu care stă în gură atât de mult Iohannis şi stăpânii lui de la Bruxelles e atât de clar aici. Orice împiedicare a unei manifestări publice autorizate este infracţiune. Acolo vor să ducă România cei care vor ajungă România cu bătăi pe stradă, cu impunerea punctului de vedere cu bâta, cu impunerea unei guvernări cu bâta să-i voteze şi să se laude cu aceasta, asta oferă USR, Cioloş, civilizatul de Cioloş. Vor să avem o ţară plină de violenţe să-i voteze", a mai spus Dragnea.

 

Sturmabteilungul, organizaţia paramilitară a naţional-socialiştilor cu care îi compara preşedintele PSD pe contestatarii partidului său, purta cămăşi maronii, cele negre fiind folosite de italienii lui Mussolini.

 

 

SURSE: AGERPRESDigi24Realitateastiripesurse.roB1g4media.roziare.comThe World NewsComisarulRomania TODAYProTVHotNewsEvenimentul ZileiCapitalAntena 3.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.