Jump to content

Sezonul 2 de Maraton a început. Detalii aici

Cartea Recordurilor pe sa-mp a revenit. Mai multe detalii aici

Sign in to follow this  
Maxwell

OnePlus 7 și OnePlus 7 Pro se lansează astăzi

Recommended Posts

Această zi de 14 mai marchează și lansarea smartphone-urilor OnePlus 7 și OnePlus 7 Pro, terminale care deja ni s-au dezvăluit aproape în totalitate prin intermediul leak-urilor apărute online în ultimele săptămâni. Astăzi toate dotările și speculațiile se vor adeveri și vom afla dacă într-adevăr prețurile vehiculate în ultima vreme sunt cele oficiale.
 

După cum spune și titlul articolului de față, evenimentul de lansare va fi transmis live și îl puteți urmări și voi începând de la ora 18:00 (ora României). Știm că varianta standard de OnePlus 7 va fi un soi de facelift pentru OnePlus 6T urmând a sosi cu același design ce implică un ecran cu decupaj picătură și o cameră duală plasată central în spate.

                                                                                         

Va avea desigur noul procesor Snapdragon 855 la bord și variante cu până la 8 GB RAM. În cazul lui OnePlus 7 Pro avem multe noutăți, de la ecranul de 6.7 inch cu rezoluție QHD+ și rată de refresh de 90Hz, la camera selfie pop-up și camera foto triplă din spate care cel puțin pe hârtie sună promițător.
 

Acest model va costa 3.330 lei în varianta de bază cu 6 GB RAM și 128 GB de stocare flash, dar va sosi și în configurații cu până la 12 GB RAM. Aflăm lista completă de prețuri peste doar câteva ore și tot atunci și dacă sunt ceva dotări surpriză.


click aici pentru sursa

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.