Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Problema Conectare


paulik12

Recommended Posts

Buna ziua! Vin cu o nelamurire. Mi-ar placea sa stiu ce se intampla si cum se poate rezolva. Detin conturile paulik12, acesta si RedzMax ( Contul Problema). Pe panel, Contul RedzMax exista si este asociat mail-ului meu. Pe forum, aici, daca incerc sa ma loghez, mi se spune ca nu exista un cont cu numele acesta. In momentul in care incerc sa ma contectez pe joc imi apare imaginea pe care o puteti vedea mai jos, cum ca acest cont ar fi banat de un admin intitulat SPIKE. Ce e dubios este ca nu nu imi amintesc sa fi fost vreodata banat. Jucasem prin noiembrie anul trecut, cred, chiar nu mai stiu exact si as fi vrut sa ma reapuc de server, dar aparent nu pot. Chiar nu stiu ce se intampla si ce ar trebui sa fac. Mentionez ca pe panel, contul nu apare a fi banat. Va atasez cateva screenshot-uri si mail-ul meu vi-l pot da in privat. As aprecia daca m-ati putea ajuta. 

NB: Mentionez ca am cerut un mail in prealabil pentru recuperarea parolei, dar in ciuda acestui fapt, tot nu ma pot conecta aici, de aceea va fac plangerea de pe acest cont. Sunt dispus catre orice cale de verificare.

 

SS: https://imgur.com/a/nyBEEvy  

       https://imgur.com/a/rZ7HYfA

       https://imgur.com/a/uauVy7z

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.