Jump to content

Premieră pentru grupul Fiat-Chrysler: Maserati va folosi tehnologie BMW pentru conducere autonomă


.Vlad
 Share

Recommended Posts

PremierÄ pentru grupul Fiat-Chrysler: Maserati va folosi tehnologie BMW pentru conducere autonomÄ - Poza 1
 

Maserati va fi primul brand al grupului Fiat Chrysler Automobiles care va folosi tehnologia pentru conducere autonomă dezvoltată de BMW, după cum a anunțat președintele FCA, John Elkann.
 

Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Fiat-Chrysler are o strategie bazată pe un mix de parteneriate care să îi asigure diferite tehnologii pentru echiparea modelelor din grup.

După ce a anunțat că va utiliza tehnologie de la Google şi Samsung pentru conectarea tuturor vehiculelor sale, până în 2022, FCA a dezvăluit o nouă colaborare.

 

Șeful FCA, John Elkann, a declarat că Maserati va fi primul brand din grup care va folosi tehnologia pentru conducere autonomă dezvoltată de BMW. Printre altele, tehnologia va presupune sisteme de asistență la rularea pe autostradă.

 

Deocamdată, Elkann nu a menționat data de la care modelele Maserati vor beneficia de tehnologia BMW. Constructorul italian se confruntă cu o perioadă mai dificilă, în contextul în care vânzările sale au înregistrat o scădere de 32% în primele 3 luni din acest an.

Sursa: automarket.ro

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.