Jump to content

A Plague Tale: Innocence - Review


Xored
 Share

Recommended Posts

a-plague-tale-innocence-review-blogroll-1557768599735_1280w.jpg
    A Plague Tale: Innocence este un joc de acțiune-aventură stealth dezvoltat de Asobo Studio și publicat de Focus Home Interactive. A fost lansat pe data de 14 Mai 2019 pe PC, PlayStation 4 și Xbox One. Jocul urmărește povestea lui Amicia și fratelui său Hugo, care luptă pentru supraviețuire contra inchiziției, dar și ciumei cauzată de miliardele de șobolani.

  Povestea este punctul forte al acestui joc. Vei trece prin diferite stări, peisajele sunt schimbătoare, iar personajele sunt foarte interesante. Aceasta începe odată ce inchiziția a venit să-l ia pe fratele mai mic Hugo, din motive necunoscute la început. Mereu ești confuz. Totul devine și mai emoționant pe parcurs ce avansezi în joc. Pe lângă oamenii în armuri grele care vor să te ucidă la fiecare pas, problema cea mai mare este ciuma. Miliardele de șoareci pot distruge orice. Odată cu venirea nopții, jocul devine mult mai horror.

  Gameplay-ul este mai greu decât pare. Nu dispui de foarte multe mecanici, însă cele existente trebuie folosite cu grijă.Ai nevoie de concentrare maximă pentru a trece de unele nivele, însă mereu vei fi satisfăcut de rezultat. Trebuie să te folosești de orice ai la îndemână pentru a te strecura pe lângă armurieri, să te menții la lumină în fața milioanelor de șobolani însetați de sânge. Mecanica de stealth este ușoară, asemănătoare jocului Assassin's Creed. Tufișurile vor deveni cel mai bun loc pentru a te ascunde și a da lovituri din umbră.

  Combatul nu este punctul forte al acestui joc. Cu câteva pietre poți curăța un întreg teritoriu de inamici. Desigur, ai câteva obiecte speciale care pot fi confecționate și folosite în combat, însă acestea nu inspiră realism.

  Grafica este minunată în A Plague Tale: Innocence. Stilul ales este o operă. Jocul deține mai multe detalii. Și chiar și așa, am compara grafica cu un joc din 2016, ceea ce nu este chiar atât de rău pentru un studio nu chiar atât de mare. Design-ul este plăcut și te introduce în atmosfera medievală.

  A Plague Tale: Innocence merită jucat. Este cel mai bun joc al lunii Mai sau poate cel mai bun joc al verii, nu știm sigur. Dacă te interesează o poveste bună și originală, acest joc este pentru tine.

De ce ar trebui să încerci A Plague Tale: Innocence?

  • Gameplay bun
  • Poveste captivantă și emoțională
  • Grafică minunată
  • Caracterele sunt interesante
  • Misiunile nu sunt repetitive (aproape)
  • Sistem de upgrade-uri care te ajută pe parcursul jocului
  • Șobolanii în acest sunt o mecanică foarte bine gândită

Ce dezavantaje are A Plague Tale: Innocence?

  • Unele mecanici sunt nerealiste
  • Dușmanii nu sunt chiar atât de inteligenți
  • Duce lipsă de unele mecanici folositoare

A Plague Tale: Innocence a obținut recenzii pozitive de la critici

IGN - 7/10

Gamespot - 8/10

Gamesradar - 3.5/5

Metacritic - 82/100

Game Revolution - 3.5/5

Îi ofer lui A Plague Tale: Innocence nota 8.5 - Poveste minunată - Gameplay ce mai trebuie șlefuit

 

Informatiile au fost luate de pe acest post.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.