Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Boxa portabilă Tronsmart Element T6 Plus cu putere de 40W disponibilă acum și în depozitul european GeekBuying


Maxwell
 Share

Recommended Posts

boxă Bluetooth tare interesantă despre care v-am mai vorbit într-un articol anterior este șiTronsmart Element T6 Plus, dispozitiv pe care l-am primit recent în teste și pe care o să vi-l prezentăm curând detaliat pe site. Între timp am descoperit că această boxă a ajuns și în depozitul european al retailerului GeekBuying.com și asta la o sumă tare atractivă în raportul cu performanțele care ni se oferă aici.
 

Tronsmart T6 Plus
 

Ca un reminder aflați că această boxă aduce o baterie de 3300 mAh la pachet, unitate ce asigură până la 15 ore de playback audio pentru o petrecere pe cinste. Are o putere de 40W și livrează un bass puternic iar un detaliu bine de știu este că puteți conecta mai multe boxe Element T6 Plus pentru a crea un sistem audio veritabil foarte puternic.
 

Tronsmart T6 Plus
 

Tronsmart ne aduce și certificare IPX6 pentru rezistență la apă pe această boxă și aflați că bateria de la interior are și rol de powerbank pentru încărcarea telefonului de exemplu. La pachet primim și jack audio 3.5 mm auxiliar, slot microSD pentru redarea muzicii direct de pe card, port USB și porturi USB-C.
 


 

Volumul se va controla printr-o rotiță multifuncțională care poate fi utilizată și pentru acțiunile de play/pauză. Boxa poate fi găsită la un preț de 69.99 dolari în depozitul GeekBuying din Polonia și la aceeași sumă și în depozitul din Germania folosind codul promo T6PLUS. Livrarea se va face rapid și nu aveți de plătit extra taxe. Mai jos găsiți câteva pachete speciale care includ boxa Tronsmart:

  • Boxa + husă purtare + card 32 GB: 69.99 dolari folosind codul ZMZUAYOV
  • Boxă + încărcător auto + card 64 GB: 69.99 dolari folosind codul YIXEMUCB
  • Boxă + căști wireless i10 TWS: 75.99 dolari folosind codul BVGHZOKI
  • Boxă + căști wirelss Spunky: 79.99 dolari folosind codul VMNCJAPT
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.