Jump to content

Minecraft Earth - Noul joc AR de la Microsoft


Xored
 Share

Recommended Posts

microsoft-minecraft-earth-1200x630.png
   După conferința de presă Build 2019 organizată de Microsoft, compania a anunțat official lansarea Minecraft Earth, un nou joc AR asemănător cu Pokemon GO pentru IOS și Android. Anunțul a fost făcut astăzi cu ocazia aniversării de 10 ani a Minecraft-ului. Jocul pe telefon va intra inițial în Beta întreaga vară și vă puteți înscrie aici pentru program.

   Cu ajutorul camerei telefonului poți să te folosești de toate oportunitățile oferite de Minecraft Earth. Jocul este concentrat în jurul colectării resurselor în timpul mersului, construirii structurilor și plasării acestora în realitate și explorării. Jucătorii vor putea construi tot ce doresc împreună cu prietenii și le pot împărtăși proiectele. Earth va aduce diferite task-uri cu ar fi rezolvarea unui puzzle, o misiune sau înfrângerea unor monștrii. Vei putea să interacționezi cu animalele și păsările din joc. Are un sistem de progres cu niveluri și puncte de experiență. Întreaga acțiune se va desfășura folosind camera telefonului în lumea reală.

Cât va costa Minecraft Earth?

  Minecraft Earth va fi gratis (free-to-play) pe IOS și Android. Jocul nu va avea loot box-uri, dar ne așteptăm să fie un sistem de microtranzacții.

 

Informatiile au fost luate de pe FoundIT.

Edited by Xored
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.