Jump to content

Mad Max


ViceSTG
 Share

Recommended Posts

Mad_Max_gameplay_screenshot.png

Mad Max este un joc video de acțiune-aventură, a cărui acțiune are loc într-un mediu open world și care este bazat pe universul seriei Mad Max. Dezvoltat de Avalanche Studios și publicat de Warner Bros. Interactive Entertainment, a fost lansat pentru Microsoft Windows, PlayStation 4 și Xbox One în septembrie 2015. Feral Interactive a publicat versiunile pentru OS X și Linux.

Are loc într-un ținut postapocaliptic, ce constă în deșerturi, canioane și peșteri. Jucătorii îl controlează pe Max Rockatansky prin ținut în timp ce acesta caută răzbunare împotriva unui grup de raideri, conduși de Scabrous Scrotus, care i-a furat lucrurile, și împreună cu ajutorul său, Chumbucket, dorește să construiască mașina supremă: Magnum Opus. Jocul pune accent pe lupta între vehicule, în care jucătorii se folosesc de armură și arme pentru a se lupta cu inamicii, pe lângă tehnicile de wrestling și box ce pot fi folosite în afara mașinii. Jocul conține și un ținut numit „The Big Nothing”, ținut teoretic nesfârșit, pe care jucătorul îl poate explora.

Alte două jocuri Mad Max, dezvoltate de Cory Barlog și Interplay Entertainment respectiv, erau în stadiul de producție înainte de anunțarea acestui joc, dar niciunul nu a fost lansat. Cu toate că Mad Max nu are la bază filmele seriei, se inspiră din universul acestora, iar creatorul francizei, George Miller, a fost consultat în timpul pre-producției jocului. Avalanche Studios a găsit dezvoltarea unui joc cu lupte între vehicule o provocare, din cauza lipsei de experiență în domeniul jocurilor de acest fel. Anunțat la Electronic Entertainment Expo 2013, jocul a fost refăcut în timpul dezvoltării, iar versiunile pentru PlayStation 3 și Xbox 360 au fost anulate din cauza limitărilor hardware.

Lansarea sa a fost programată inițial pentru anul 2014, însă a fost amânată pentru septembrie 2015, la câteva luni după lansarea filmului Mad Max: Fury Road, al patrulea film din serie. Mad Max a primit recenzii mixte spre pozitive din partea criticilor. Laudele au fost adresate cadrului și mediului jocului, graficii, dar și luptelor între vehicule, în timp ce criticile au fost îndreptate spre designul obiectivelor jocului și poveste. Jocul a devenit al optulea cel mai vândut joc din SUA în luna septembrie 2015.

Link to comment
Share on other sites

2.6. Atunci când postaţi un subiect de pe un site, asiguraţi-vă că aţi menţionat şi sursa exactă (linkul să ducă direct la articol). La prima abatere veţi fi sancţionat cu avertisment verbal. La a doua abatere veţi fi sancţionat cu 1 punct de warn iar sancţiunea poate creşte în funcţie de numărul abaterilor.

 

Primesti 1 av.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.