Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sniper Elite 3


ViceSTG
 Share

Recommended Posts

Sniper-elite-3.jpeg.jpeg

Sniper Elite III este un joc video tactical shooter, dezvoltat de Rebellion Developments și publicat de 505 Games pentru platformele Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 și Xbox One. Jocul este un prequel al lui Sniper Elite V2 (2012) și este cel de-al treilea titlu din seria Sniper Elite.

Acțiunea din Sniper Elite III are loc cu câțiva ani în urmă față de V2, avându-l în prim-plan pe ofițerul Karl Fairburne, de la Office of Strategic Services. El participă la conflictul Nord-African din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, unde află de construirea unei arme minune de către ofițerii naziști.

Gameplay

 

Jocul păstrează mecanicile jocului Sniper Elite V2. Jucătorul călătorește prin câmpurile de luptă din Africa de Nord.

Luneta este arma principală a jucătorului, iar armele adiționale includ mitraliera și pistoalele, cu sau fără amortizor. Pe lângă grenade, jucătorul poate amplasa bombe, mine și dinamită. Binoclul poate fi folosit pentru a depista inamicii din câmpul vizual, dezvăluindu-le poziția și mișcările. Jucătorul-personaj trebuie să-și țină respirația pentru a trage în linie dreaptă. O iconiță roșie va apărea prin lentilă, marcând punctul de impact. Pe tot parcursul jocului, se află părți de arme; acestea pot fi găsite prin prădarea morților, și pot fi folosite în meniul dinaintea începerii unei misiuni; meniul îți permite și să îți alegi echipamentul.

Mecanicile de stealth au fost refăcute. O iconiță cu un ochi se închide sau se deschide pentru a arăta nivelul de detecție al jucătorului. Soldații inamici vor avea și un cerc deasupra capetelor pentru a indica starea de alertă. Jucătorii sunt forțați să se mute pentru a preveni detecția, iar o imagine cu o fantomă albă va marca ultima poziție în care a fost văzut personajul, inamicul fiind nevoit să caute o zonă mai vastă. Ca și în jocul anterior, zgomotele puternice pot fi folosite pentru a masca tragerile cu luneta.

Un sistem cu puncte a fost implementat pentru asasinările stealth sau cu luneta, iar acumularea de puncte va duce la avansarea în grad. Jucătorii pot cerceta harta pentru a colecta diferite iteme speciale, precum carduri de colectori, sau pentru a debloca cuiburi pentru lunetiști. Paginile de jurnal furnizează informații despre evenimentele poveștii jocului.

Sistemul bullet cam cu raze X al lui V2 a fost păstrat și el. Noul joc arată și restul sistemelor muscular, scheletic și cardiovascular, pe când jocul anterior arăta doar structura internă a organismului. Jucătorul poate trage în continuare în vehicule, iar acum poate avea șansa de a ținti motorul și, în acest fel, să distrugă vehiculul respectiv.

Modul multiplayer

Modul multiplayer al lui Sniper Elite III le permite jucătorilor să intre în luptă cu alți jucători. Există 5 tipuri de bătălii: Team deathmatch, Deathmatch, Distance King, No Cross și Capture the flag. Jucătorul poate alege dintr-o gamă largă de hărți cu medii deschise.

Link to comment
Share on other sites

2.6. Atunci când postaţi un subiect de pe un site, asiguraţi-vă că aţi menţionat şi sursa exactă (linkul să ducă direct la articol). La prima abatere veţi fi sancţionat cu avertisment verbal. La a doua abatere veţi fi sancţionat cu 1 punct de warn iar sancţiunea poate creşte în funcţie de numărul abaterilor.

 

Primesti 1 av.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.