Jump to content

The Elder Scrolls V: Skyrim


ViceSTG
 Share

Recommended Posts

The Elder Scrolls V Skyrim (CopertÄ).png

The Elder Scrolls V: Skyrim este un action role playing game dezvoltat de Bethesda Game Studios și publicat de Bethesda Softworks. Este al cincilea joc din seria The Elder Scrolls fiind precedat de The Elder Scrolls IV: Oblivion. Data de lansare a jocului a fost 11 noiembrie 2011, fiind publicat pe platformele Microsoft Windows, Play Station 3 și Xbox 360. Skyrim a primit trei expansiuni (DLC-uri) -Dawnguard, Hearthfire, și  Dragonborn- ce au fost reîmpachetate în The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition lansat în data de 4 iunie 2013.  

Povestea principală gravitează în jurul lui Dragonborn (sau Dovahkiin în limba dragonilor) și a eforturilor sale de a-l înfrânge pe Alduin Devoratorul de Lumi, lider al dragonilor , zeu al distrugerii și fiu al lui Akatosh. Acțiunea jocului se desfășoară la 200 de ani distanță față de evenimentele din Oblivion și este plasată în provicia fictivă Skyrim. Jocul continuă tradiția open world a predecesorilor acestuia prin permiterea jucătorului de a călători oriunde în lumea jocului în orice moment și având posibilitatea de a ignora complet sau de a amâna povestea principală în favoara misiunilor și a lanțurilor de misiuni secundare. Adițional, asemenea jocurilor precedente, creatorii au permis instalarea modificărilor create de cominitate pentru ca jucătorii să se bucure de o experiență mult mai vastă și mai personală. 

The Elder Scrolls V: Skyrim a fost bine primit de critici care l-au numit drept unul dintre cele mai bune jocuri video din toate timpurile. Jocul a fost expediat în peste șapte milioane de exemplare către magazinele retail în prima săptămâna de la lansare și a fost vândut până acum în peste 20 de milioane de exemplare pe toate cele trei platforme. 

Link to comment
Share on other sites

2.6. Atunci când postaţi un subiect de pe un site, asiguraţi-vă că aţi menţionat şi sursa exactă (linkul să ducă direct la articol). La prima abatere veţi fi sancţionat cu avertisment verbal. La a doua abatere veţi fi sancţionat cu 1 punct de warn iar sancţiunea poate creşte în funcţie de numărul abaterilor.

Primesti 1 av.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.