Jump to content

Comisia Europeană propune transparenţă cu privire la preţul alimentelor!


dabro.pdf
 Share

Recommended Posts

image.png.89c9c5aa457fb189b78043227de56952.png

 

Prețurile produselor alimentare este la un pas de a scădea. Decizia vine de la cel mai înalt nivel și se va resimți chiar și în buzunarele românilor. Comisia Europeană este cea care a venit cu această hotărâre care va avea impact pe termen lung.

 

Comisia Europeană va propune o mai mare transparenţă cu privire la preţuri de-a lungul lanţului alimentar, începând de la producător şi până la rafturile magazinelor, trecând pe la procesator, a declarat miercuri pentru AFP comisarul european al Agriculturii. „Vom publica în curând noi reguli în materie de transparenţă a preţurilor. După ce am interzis practicile comerciale neloiale şi am îmbunătăţit cooperarea între producători, vom prezenta un al treilea element care vizează îmbunătăţirea poziţiei fermierilor în lanţul alimentar şi echitate de-a lungul lanţului de aprovizionare”, a explicat comisarul european.

 

Sursa: lexcafe.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.