Jump to content

La mulți ani tuturor copiilor! Quest special aici

Ediția lunii Iunie a concursului WOTM a început. Detalii aici

 

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Sign in to follow this  
AndreWT

Castiga povestind - Eveniment | PREMII incepand de la TURISMO.

Recommended Posts

Castiga povestind! - Sezonul I

 

 

 

  • Despre ce este vorba mai exact?  am decis sa fac un eveniment ceva mai diferit, vor fii 10 castigatori fiecare primind 100.000$ iar cel de pe primul loc castiga pe langa premiul anterior cat si o masina de tip Turismo. 
  • De ce am ales sa fie 10 castigatori? pai am zis ca nu are rost sa mergem pe clasicul monoton stil de 3 castigatori daca pui /ad cu eu stiu ce samd.. incercam ceva in care mai multi sau poate chiar toti cei ce participa primesc ceva.
  • Cum participi? Pai folosind modelul de mai jos, am decis sa fac sau cel putin sa incerc "organizarea" unei serii de evenimente prin care voi castigati niste banuti prin a va expune povestile voastre din SA:MP de pe comunitatea noastra mult iubita, stiu ca nu sunt singurul iubitor de SA:MP; aceste povesti vor fi despre autovehicule/case/business-uri/factiuni ce v-au marcat ( incercati sa povestiti cum ati facut rost de banii pentru acea masina, de cat timp o aveti ce v-a incurajat sa o cumparati? etc... ) cea mai buna povestire castiga 100.000$ + o masina de tip TURISMO. HINT: puteti sa folositi si poze pentru a creea o imagina mai vizuala.

 

Model de postare:

Tema pe luna iunie este despre un autovehicul marcat in cariera voastra de SAMPIST.

Nume:

Nivel: 

Povestea mea: Totul a inceput atunci cand [...]

Alte precizari:

 

 

 

 

Edited by AndreWT

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nume: edwardgaming003

Nivel: 12

Povestea mea: Totul a inceput in anul 2016, cand m-am apucat de SA-MP, respectiv B-Zone. Cu ajutorul unui prieten am aflat de acest server, si am inceput sa joc. Printre primele factiuni cu care am intrat in contact a fost School Instructors, care au dat dovada de profesionalism si seriozitate, totodata intelegere. Chiar si astazi, dupa 3 ani, fiind nevoit sa apelez la ajutorul lor inca odata, raman placut impresionat de felul in care ajuta, si de dedicarea lor. Dintotdeauna am privit cu respect la aceasta factiune, ea fiind baza serverului B-Zone. Fara aceasta factiune, experienta de role-play ar fi fost major diminuata. Mult respect si salutari colegilor mei din School Instructors.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nume:Dary271

Nivel: 12

Povestea mea: Totul a inceput in anul 2017 pe contul RexPerfectul27 (contul secundar) cu level 21. Intr-o zi linistita de primavara un prieten m-a intrebat daca vreau sa joc SA:MP. Eu nestiind ce este SA:MP-ul l-am intrebat ce joc este si cum se instaleaza. Si asa a inceput totul. Dupa care am ales serverul dupa economie, b-zone fiind cel mai bun server. Fiind la inceput nu stiam prea multe chestii despre acest joc dar m-a fascinat de cand am inceput sa ma joc. Am luat multe tepe pe acel cont dar nu m-am dat batut. Dupa un timp m-am saturat sa iau tepe si am incercat sa dau si eu una. Nefiind un "pro player" la dat tepe mi-am luat mare warn in cap pe motivul ilegal bussines. In acel moment m-am enervat foarte tare si m-am lasat aproximativ 3 luni de samp. Nu am rezistat mai mult deoarece este un joc si un server fain si mna, m-am reapucat. Dupa aceea am intrat in School Instructors, mi s-a stricat calculatorul si am fost demis. In acel moment am zis GATA, ATAT MI-A FOST CU SAMPUL. Am hotarat sa imi creez alt cont si sa o iau de la capat. Mi-am creat contul acesta de pe care joc eu de obicei (Dary271) si am facut nivel 12 dupa o luna, si am aplicat in rpima mea factiune de pe acest cont, LV Taxi. Nu se putea sa nu mi se intample mie ceva deoarece sunt foarte ghinionist, asa ca nu am fost atent la ultima intrebare cea cu linkul de la forum si eu ca un pampalau am pus linkul de la website. Cand am vazut motivul respingerii aplicatiei mele am ramas cu gura cascate de ce greseala mica am facut, acela cred ca era cel mai usor pas dupa nume si varsta si tocmai la ala sa gresesc. Pfoaaai! Dupa 2-3 zile am trecut peste si am asteptat sa se deschida din nou aplicatii in taxi. In aceasta saptamana s-au deschis aplicatiile in Los Santos Taxi si bineinteles am aplicat deoarece nu am avut nimic de pierdut. In final am fost acceptat pentru teste si sper sa gasesc pe cineva cu care sa dau testul pana luni. Aventura nu se termina aici, deoarece sigur vor mai fi intamplari palpitante si pe acest cont.

Alte precizari: Multumesc pentru atentia acordata si succes tuturor in continuare. 

Bafta B-Zone!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am sa va premiez cu 100.000$ pe amandoi chiar daca nu ati inteles exact tema. 

Momentan cer TC insa voi revenii cu altceva pe viitor cand voi dispune de ceva mai mult timp. 

@EdwardGaming003 @Dary271

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/5/2019 at 1:37 AM, AndreWT said:

Momentan cer TC insa voi revenii cu altceva pe viitor cand voi dispune de ceva mai mult timp

:topic_closed:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.