Jump to content

Apex Legends


sKC
 Share

Recommended Posts

Apex Legends este un joc de jocuri de război gratuit pentru joc, dezvoltat de Respawn Entertainment și publicat de Electronic Arts . A fost lansat pentru Microsoft Windows , PlayStation 4 și Xbox One pe data de 4 februarie 2019, fără nici un anunț prealabil sau de marketing.

 

Apex legends cover.jpg

 

Modul de joc al lui Apex îmbină elementele dintr-o gamă variată de jocuri video, inclusiv Titanfall propriu- zis al lui Respawnserie, jocuri de luptă royale, shooters pe bază de clasă și cei cu narațiuni în evoluție. Aproximativ șaizeci de jucători se împotrivesc unul pe celălalt pe o insulă, în grupuri de câte trei, cu un jucător care controlează locul unde echipa lor se află. Echipajele trebuie să scape pentru arme și alte resurse pentru a lupta împotriva altor echipe, în timpul căreia zona de joacă se limitează treptat în mărime până când o singură echipă rămâne, terminând astfel meciul. Jocul include, de asemenea, pachete de îngrijire și capacitatea de a vă reînvie coechipierii într-o anumită perioadă de timp. Comunicarea cu membrii echipei poate fi făcută prin chat vocal sau printr-un sistem ping, permițând colegilor să marcheze cu ușurință consumabile, locații și dușmani. Jocul are nouă eroi de ales (deși trei dintre ele sunt blocate implicit) și dispune de un sistem de microtransacții pentru articole cosmetice.

Conceptul jocului a devenit fructuos în timpul dezvoltării unui nou joc Titanfall , după achiziționarea de către EA a revistei Respawn în 2017. Succesul brusc al genului de luptă royale a determinat dezvoltatorii să creeze unul propriu care să încorporeze elemente ale seriei, în plus față de conceptele văzute în jocuri pe parcursul ultimului deceniu. În urma lansării sale, dezvoltatorii au anunțat planuri de joc cross-platform.

Apex Legends a primit recenzii pozitive de la critici, care au apreciat gameplay-ul său, sistemul de progresie și fuziunea elementelor din diferite genuri. Unii au considerat un concurent demn de la Fortnite Battle Royale , un joc similar care a câștigat o popularitate masivă în anul precedent. Jocul a depășit peste 25 de milioane de jucători până la sfârșitul primei săptămâni și 50 de milioane în prima lună.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.