Jump to content

Rage 2


sKC
 Share

Recommended Posts

Rage 2 (stilizat ca RⒶGE 2 ) este un joc video de tip shooter pentru prima persoană dezvoltat de Avalanche Studios împreună cu id Software și publicat de Bethesda Softworks . Jocul este continuarea jocului Rage 2011. Jocul a fost lansat pentru Microsoft Windows , PlayStation 4 și Xbox One pe data de 14 mai 2019. Acesta a primit recenzii mixte de la critici, cu o laudă pentru lupta sa, dar și critici pentru povestea, personajele și jocul deschis al lumii.

 

Rage 2 cover art.jpg

 

Rage 2 este un shooter de prima persoană . Jucătorii își asumă controlul asupra unui ranger pe nume Walker, care este liber să exploreze lumea deschisă de ficțiune apocaliptică a jocului . Jucătorii au control asupra câtorva dintre atributele lui Walker, precum genul, abilitățile sau îmbrăcămintea. Walker este capabil să folosească diverse arme de foc și unelte pentru a lupta împotriva dușmanilor, inclusiv arme de întoarcere, cum ar fi aripile. Jucătorii pot dezvolta abilitățile lui Walker cu puteri bazate pe nanotrite. Printr-un mod numit Overdrive, pistoalele lui Walker fac mai multe pagube, inamicii scapă mai multă energie și se vindecă în mod constant - oferindu-le jucătorilor un mod agresiv de a tăia inamicii. [4] [5]Nanotritele din primul joc, care acționează ca puteri speciale și sporește capacitatea, pot fi, de asemenea, folosite pentru a spori eficiența luptei. Jocul include, de asemenea, combaterea vehiculelor , inclusiv camioanele, buggii și giroscopii, cu posibilitatea de a conduce orice vehicul în lumea jocului. [6]

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.