Jump to content
Sign in to follow this  
Fetita Criminala

De ce nu mai m-ati vazut online pe B-Zone: nu imi mai merge SA-MP-ul, va rog ajutati-ma!

Recommended Posts

Posted (edited)

Dragi prieteni, nu m-ati mai vazut online pe RPG1 de 4 luni, hai sa va explic ce s-a intamplat: pe 8 Ianuarie am primit ban permanent de la Kelton, motiv "multiple abuzuri (No Unban)" pe 4 conturi de pe RPG1, pierzand o avere de aproximativ 30kk. Ghinionul mare, cu cateva zile inainte mutasem Monster Truck-ul pe contul principal de pe un cont de level 3 pe care Kelton l-a omis, daca nu mutam as fi salvat un sfert din avere. Stiti ca devenisem populara prin numarul mare de sanctiuni in cei aproape 3 ani de cand joc pe B-Zone: https://www.rpg.b-zone.ro/players/reports/searchOwn/fetita.criminala, dar in ultimul an nu prea am mai avut sanctiuni grave, incercam pe cat posibil sa fac prostioare care NU incalca regulamentul pentru ca mai luasem ban permanent de 2 ori pentru prea multe sanctiuni. Se pare ca picatura care a umplut paharul a fost cateva posturi impotriva membrilor de factiune si liderilor pentru nesanctionare membru pe care le-am facut pe 5-6 ianuarie. Eu tot nu am inteles daca a face posturi impotriva celor care gresesc e un lucru bun sau rau, mie imi place sa RESPECT regulile si sa raportez pe oricine care le incalca, in joc dand nenumarate reporturi pentru spam, injurii, codati, etc, iar la scoala mereu ii raportez la profesor pe colegii mei care copiaza si sunt foarte apreciata pentru asta... dar se pare ca Kelton nu apreaciaza comportamentul de vigilante.


Mi-am facut conturi noi pe RPG1 si am mai jucat putin pe RPG2 dar mi-e frica ca Kelton imi poate da ban permanent si aici. Am mai jucat putin si pe serverele "rivale", unde de asemenea mi-am creat un cazier impresionant intr-un timp record: https://imgur.com/a/PYt1nyM (ajail+suspend-uri pentru DM si mute-uri pentru jigniri usoare), vreau sa revin pe B-Zone pentru ca aici astfel de fapte nu se pedepsesc. B-Zone e singurul server de SA-MP romanesc unde DM-ul e permis de regulament, se fac evenimente non-stop, exista clan wars, paintball si alte sisteme care imi plac la nebunie!

 

Problema esta ALTA:

 

La scurt timp dupa ce m-a banat Kelton, am reinstalat Windows-ul atat pe desktop-ul meu cat si pe laptopul prietenei mele, dupa care am reinstalat GTA SA si SA-MP cu acelasi installer cu crack luat de pe torrente cu ani in urma (HOODLUM). Windows 10 actual e diferit de Windows 10 pe care il aveam inainte si nu au mai mers cateva lucruri inclusiv GTA SA-MP sau single player-ul. Dupa vreo saptamana i-am dat de cap pe desktop, intrand in proprietati la gta_sa.exe si alegand compatibility mode cu Windows XP si a mers single player dar in SA-MP dupa ce selectam serverul imi dadea "Unable to execute" dar s-a rezolvat intrand in proprietati la samp.exe si bifand "Run this program as an administrator" si acum merge SA-MP pe desktop. Dar pe laptop nu merge nici SA-MP si nici single player ca apare "This app can't run on your PC" la gta_sa.exe, am incercat la fel ca pe desktop cu compatibility mode si tot felul de smecherii, dar degeaba!

 

O alta problema e ca pe desktop, desi merge sa ma conectez la servere, iau adeseori crash-uri, mai ales cand explodeaza ceva pe langa mine, desi nu am mod-uri, iar cand minimizez jocul dureaza 30-60 secunde sa intru inapoi in joc, si in 25% din cazuri imi da Lost connection. Datorita meseriei mele de freelancer si vanzari online sunt nevoita sa minimizez jocul de fiecare data cand primesc mesaj sa vad daca vrea sa cumpere ceva (din pacate jumatate din mesaje sunt "no thanks", "fuck off", "send nudes"), minimizez frecvent si daca intra asa greu in joc si mai si pica conexiunea, pierd actiunea din joc si mi-am pierdut tot interesul pentru SA-MP din cauza asta!

 

Windows 10 e instalat pe ambele calculatoare de pe acelasi stick si totusi SA-MP merge cu probleme pe desktop iar pe laptop nu merge deloc! Sa nu spuneti ca avem PC-uri preistorice, repet: SA-MP a mers pana la reinstalrea Windows-ului. Si va dau specificatiile:

 

Desktop: i5 6500 3.2 GHz, 16 GB RAM, SSD + 2 TB HDD, NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (PC Garage)

Laptop: i7 3740QM 2.7 GHz, 16 GB RAM, SSB + 1 TB HDD, NVIDIA Quadro K4000M (HP EliteBook 8770w)

 

Care ar fi solutia sa-mi mearga GTA SA-MP ca inainte?

Edited by Fetita Criminala

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, @Fetita Criminala

[!] Ai Un Model de respectat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/27/2019 at 7:03 PM, LuNatiiC said:

Salut, @Fetita Criminala

[!] Ai Un Model de respectat.

Verbal Warning - unnecessary post.

 

Topic inactiv. T/C.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.