Jump to content

Țara noastră a ratat o investiție masivă de miliarde de euro!


dabro.pdf
 Share

Recommended Posts

image.png.767199f0fd88927f28882f3d9418800a.png

 

România are parte de un nou eșec ce pune economia pe butuci. Țara noastră a ratat o investiție masivă de miliarde de euro care aducea și mii de locuri de muncă. Guvernul face o nouă gafă de proporții care ne privează de aducerea unei mega afaceri în România.

 

O nouă fabrică pentru producția modelelor Skoda şi Volkswagen va fi construită în Turcia sau Bulgaria, informează Radio Praga. Turcia are o infrastructură solidă, dar Bulgaria este o altă opţiune, deoarece este mult mai stabilă din punct de vede politic şi este un stat membru al UE, a explicat şeful sindicatului Skoda, Jaroslav Povšík, pentru presa cehă.


Sindicatul a informat că va solicita un răspuns de la conducerea companiei, dacă proiectul va afecta numărul de angajaţi din Cehia. Volkswagen va demara discuţiile pentru o nouă fabrică multibrand în Europa de Est, unde ar urma să fie produse modelele grupului german, a anunţat săptămâna trecută VW, după obţinerea aprobării Board-ului de supervizare şi al conducerii pentru acest proiect, valoarea investiţiei fiind evaluată la peste un miliard de euro.

 

Sursa: lexcafe.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.