Jump to content

"Beam zilnic o sticla de whiskey! Plângeam în faţa uşii..." Eric, dezvăluiri şocante. Clubul unde a trăit coşmarul vieţii


sKC
 Share

Recommended Posts

Conform spuselor lui Eric, acesta ajunsese să bea peste măsură şi a intrat în depresie din cauza tratamentului la care a fost supus la clubul ucrainean.

”Aveam un patron rău. Mă chema să vorbim în birou la el şi trebuia să închid telefonul şi să-l las afară. Când vorbeam cu el, erau 4-5 bodyguarzi înarmaţi. Îmi promitea că joc, mă pregăteam foarte bine, dar nu eram pe foaia de joc. Din august până în septembrie nu am jucat niciun meci şi nu am primit bani.


Aveam o ură în mine… Se vedea în ochii mei. Ajungeam acasă de la antrenament şi plângeam în faţa uşii. Nu voiam să mă vadă soţia şi copilul. Când eram singur, explodam!

Am intrat în depresie. Aveam pete pe tot corpul. Ajunsesem la 78 de kilograme. În fiecare zi mâncam o pizza şi beam o sticlă de whiskey. Eram în depresie. M-au făcut să cred că sunt cel mai slab de acolo. Le ziceam că vreau să plec, să îmi dea banii. Mi-au dat un bilet şi m-am întors în Brazilia fără niciun ban", a povestit Eric de Oliveira, conform www.sport.ro.

 

"Beam zilnic o sticla de whiskey! Plângeam în faţa uşii..." Eric, dezvăluiri şocante. Clubul unde a trăit coşmarul vieţii

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.