Jump to content

Roland Garros 2019: Surpriza pentru Federer de la Kylian Mbappe! Ce cadou i-a facut starul lui PSG


sKC
 Share

Recommended Posts

Roger Federer, locul 3 ATP, a avut parte de o vizita surpriza la Roland Garros, acolo unde evolueaza pentru prima data din 2015. Elvetianul s-a intalnit la Paris cu tanarul atacant al lui PSG, Kylian Mbappe. Campion in 2009 la Openul francez, Roger a scris pe contul personal de Twitter ca este o “adevarata placere” sa-l cunoasca pe fotbalistul francez in varsta de doar 20 de ani.

La randul lui, Mbappe nu a venit cu mana goala sa-l cunoasca pe cel considerat cel mai bun tenismen din toate timpurile. Fotbalistul i-a dat in dar elvetianului un tricou de-al sau cu autograf. Federer joaca la Paris in 2019 dupa o pauza de 4 ani. El l-a invins in primul tur la Roland Garros pe italianul Lorenzo Sonego, locul 74 ATP, scor 6-2, 6-4, 6-4, la capatul unui meci care a durat o ora si 43 de minute de joc. In continuare, elvetianul se va duela cu germanul Oscar Otte, locul 144 ATP, lucky loser.

 

D7qb_KAW0AEIAU2.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.