Jump to content

Jurgen Klopp a făcut anunțul așteptat de fanii lui Liverpool. Un star s-a refăcut și va fi apt pentru finala cu Tottenham


sKC
 Share

Recommended Posts

klopp

 

Tottenham - Liverpool este finala UEFA Champions League din acest an ce se va disputa sâmbătă, de la ora 22:00, în direct la Digi sport 1. Managerul celor de la Liverpool, Jurgen Klopp, a anunțat că brazilianul Roberto Firmino va fi apt pentru marea finală cu Tottenham.

În schimb, neamțul a anunțat că nu se va putea baza pe serviciile lui Naby Keita. Keita, alături de Roberto Firmino și Salah, a lipsit și în returul de poveste cu Barcelona, de pe Anfield. Liverpool a reușit un adevărat mircacol în returul semifinalei cu Barcelona, reușind să câștige cu scorul de 4-0, după ce pe Camp Nou se terminase 3-0 pentru catalani.

Mircea Lucescu: "E momentul lui Jurgen Klopp". De ce crede în succesul lui Liverpool în finala Ligii
Mircea Lucescu are o favorită clară în finala UEFA Champions League de sâmbătă. Antrenorul român crede că a venit momentul ca Liverpool să cucerească cel de-al şaselea trofeu din istorie. Lucescu, tehnician cu peste 100 de meciuri în Liga Campionilor, la fel ca Alex Ferguson, Carlo Ancelotti, Arsene Wenger şi Jose Mourinho, ar paria pe Jurgen Klopp. Asta pentru că germanul nu poate fi unul din cei mai ghinionisti antrenori din istoria fotbalului.

"Cred că e momentul lui Jurgen Klopp. La a patra finală, trebuie să aibă şi el puţină şansă, pentru că altfel i se duce buhul că nu are noroc când ajunge în finală. Pe de altă parte, şi Tottenham, dacă îşi recuperează jucătorii va opune o mare rezistenţă, în campionatul englez primele 6 echipe sunt toate cam la acelaşi nivel. Şi în finala Europa League, dintre Arsenal şi Chelsea, văd un meci interesant. Păcat că se joacă la Baku, la asemenea distanţă, dar vor fi două finale spectaculoase, senzaţionale", a declarat Mircea Lucescu. 

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.