Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Tottenham - Liverpool | Harry Kane este apt de joc după accidentare: "Mă simt bine"


sKC
 Share

Recommended Posts

Harry Kane, atacantul lui Tottenham, este pregătit pentru finala Ligii Campionilor, cu Liverpool. Jucătorul s-a accidentat la începutul lunii aprilie, într-un meci cu Manchester City din Premier League, și nu a mai putut juca deloc. Harry Kane s-a antrenat zilele acestea normal, cu echipa.

Harry Kane a susținut că este refăcut după acea accidentare și poate evolua fără probleme în ultimul act al Ligii Campionilor. "Mă simt bine. Am revenit la pregătiri chiar de la finalul săptămânii trecute şi nu au fost probleme până acum. Trag tare să fiu la o capacitate cât mai bună la finala Champions League. Apoi, totul depinde de decizia antrenorului. Dacă meciul ar fi azi, aş putea să joc", a declarat Harry Kane pentru dailymail.co.uk.

Presa engleză crede că includerea lui Kane în lotul care face deplasarea este un semn că Mauricio Pochettino intenţionează să mizeze pe el pe Wanda Metropolitano. Decizia finală va fi luată însă înaintea meciului. "Eu şi staff-ul meu ne gândim atent dacă să-l folosim sau nu pe Harry Kane. Este o decizie pentru care voi fi oricum judecat după meci. Dacă vom câştiga, toată lumea mă va lăuda, dacă nu, voi fi crucificat de presă", a recunoscut Pochettino.

Tottenham, revelaţia sezonului în Liga Campionilor
Mauricio Pochettino este convins că echipa sa a depăşit aşteptările prin calificarea în finală. ''Toată lumea se aşteaptă la o bătălie tactică, dar eu cred că partea emoţională va fi decisivă şi asta va dicta cum se va dezvolta jocul. Liverpool a investit în lot pentru a concura în Liga Campionilor, dar suntem şi noi aici prin meritele noastre. Nimeni nu se aştepta ca Tottenham să fie în finală. Avem o şansă să scriem istorie. Nu joci finale, le câştigi şi noi ne pregătim s-o câştigăm pe asta'', a spus antrenorul argentinian.

Maurcio Pochettino este gata să demisioneze, dacă ia trofeul
Mauricio Pochettino a şocat la conferinţa de presă a lui Tottenham dinaintea returului cu Ajax din semifinalele UEFA Champions League. Managerul celor de la Spurs a declarat că îşi va da demisia imediat în cazul în care va câştiga trofeul. "Ar fi fantastic să câştig Liga Campionilor. Aş pune punct celor 5 ani la Tottenham şi aş pleca acasă", a fost reacţia tehnicianului argentinian.

Întrebat dacă glumeşte, Pochettino a venit cu precizări. "Nu e nicio glumă. Să câştig UEFA Champions League cu Tottenham, în acest sezon, în aceste circumstanţe, e final de capitol. Ar trebui să mă apuc de altceva în viitor, să fac ceva diferit", a răspuns Pochettino.

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.