Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Naomi Osaka a explicat motivele ruşinii trăite în primul tur la Roland Garros


sKC
 Share

Recommended Posts

naomi osaka

 

Actualul număr 1 mondial, Naomi Osaka, a trecut prin emoţii mari în primul tur la Paris, acolo unde a câştigat cu Anna Karolina Schmiedlova (90 WTA) în trei seturi, după ce l-a pierdut pe primul într-un mod incredibil, la 0, în numai 21 de minute. Mai mult, de-a lungul primului act, sportiva de 21 de ani a realizat doar 9 puncte!

După meci, Naomi Osaka a explicat ce a simţit de-a lungul meciului şi care ar fi explicaţiile unui joc atât de slab în prima parte. "Este setul în care am fost cea mai nervoasă în viaţa mea. Nu am putut să pun mingile în teren. Astăzi am avut probleme pentru că de obicei mă calmez. Dar acolo aveam impresia de-a lungul întregului meci că e o bătălie care încearcă să-mi ia din nou minţile", a declarat Osaka.

Naomi Osaka a declarat că nu este o persoană "neapărat logică"
"Aş putea da mai multe motive logice legate de faptul că am fost atât de nervoasă. Dar eu nu sunt o persoană neapărat logică. Motive logice sunt că am jucat pentru prima dată un Grand Slam din postura de lider. Le-am câştigat pe ultimele două şi chiar vreau să câştig şi aici. N-am mai evoluat niciodată pe Chatrier Court. Şi am vrut să-mi dovedesc că sunt în stare, să-mi dovedesc mie din nou", a mai spus Osaka.

"A fost unul dintre acele meciuri în care nu joci bine, dar trebuie să găseşti calea ca să câştigi. Tocmai am învăţat să o fac", a compeltat Naomi.

Rușinea păţită de Naomi Osaka în primul set este una istorică. Ea a devenit primul număr unu mondial din istorie care a pierdut primul set al meciului inaugural de la Roland Garros cu 6-0.

Simona Halep Roland Garros |Simona e principala favorită
Simona Halep este principala favorită a bookmarilor la câştigarea trofeului de la Roland Garros, în timp ce Serena Williams pleacă cu şansa a doua. O surpriză plăcută este prezenţa Biancăi Andreescu în top, aceasta având a 10-a şansă.

Simona Halep, deţinătoarea titlului, a învins-o pe australianca Ajla Tomljanovic, cu 6-2, 3-6, 6-1, marţi, în prima rundă a turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Halep şi-a asigurat un cec de 87.000 euro şi 70 de puncte WTA, iar în turul secund o va înfrunta pe poloneza Magda Linette (27 ani, 87 WTA), victorioasă în trei seturi în faţa franţuzoaicei Chloe Paquet, cu 3-6, 6-1, 6-2. Va fi prima confruntare între Halep şi Linette.

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.