Jump to content

”Dacă pierdem, am ieșit din cărți!” Meci de totul sau nimic pentru naționala României


sKC
 Share

Recommended Posts

România va întâlni Norvegia pe 7 iunie, la Oslo, în cel de-al treilea meci din campania de calificare la Euro 2020. Partida este una de totul sau nimic pentru tricolori, ținând cont de faptul că după primele două meciuri avem un trei puncte. Tricolorii au început deja pregătirea pentru dubla cu Norvegia și Malta.

Alexandru Chipciu consideră că România trebuie neapărat să se impună în Norvegia pentru a nu ieși din cursa pentru calificarea la turneul final la care și Bucureștiul va găzdui partide. Mijlocașul este însă conștient de dificultatea partidei și crede că nici ”Generația de Aur” nu ar fi avut un meci ușor la Oslo. Chipciu recunoaște că naționala nu traversează o cea mai bună perioadă.

”Într-adevar o înfrângere ne va scoate din calcule pentru calificare, un egal ne-ar menține acolo. Dacă pierdem se termină totul, dar noi vrem să câștigăm acolo. În Norvegia va fi un meci greu, indiferent de conditiile pe care le ai la echipa națională.

Cred că și dacă era ”Generația de Aur” avea un meci greu în Norvegia sau cu Suedia, dar mai ales acum, când nu suntem... naționala României nu este în cea mai bună perioada a sa, nu are gloria de altă dată. Noi vom face tot ce putem ca să câștigăm acolo”, a spus Chipciu, la sosirea în țară.

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.